După ce anul trecut a investit aprox. 1 mil. de euro în dezvoltarea și lansarea pe piața locală a unui nou produs – folia termo ecosustenabilă din polietilenă verde, The SmartGreen, M&M Product, producător și distribuitor de ambalaje flexibile inteligente, a început anul în forță cu o investiție de 350.000 euro în modernizarea halei de producție de la Râșnov și 150.000 euro în sisteme informatice, salariile angajaților noi în producție și în divizia de vânzări key account, precum și în proiectele de marketing.

Urmând procesul de relansare strategică, început anul trecut, compania a lansat foarte recent noul site - https://www.smartwrap.ro/

”Această versiune a site-ului pune mai bine în valoare punctele noastre forte prin care ne diferențiem în piață, acestea fiind legate, în special, de soluțiile personalizate pe care le oferim fiecărui client, după ce facem diagnoza fluxului de consum. Acum, actualii și viitorii parteneri și clienți se pot informa mai ușor despre cum soluțiile noastre cresc eficiența și performanța în procesul de ambalare, reducând considerabil costurile.”, declară Melinda Mureșan, fondator și Director General M&M Product / cu noua identitate corporate SmartWrap.

Compania a încheiat anul 2020 cu o cifră de afaceri de 6,4 mil. euro, iar în primul trimestru al acestui an s-a înregistrat o creștere de 18 % în cantități vândute, comparativ cu primul trimestru din 2020. Aceste rezultate se datorează creșterii ponderii foliilor termocontractabile High Performance din cifra de afaceri a companiei.

Despre M&M Product

M&M Product activează pe piața din România din 1994, deține o platformă la Râșnov (producție și depozit central) și operează în țară prin 5 puncte de lucru regionale: București, Cluj, Craiova, Bacău, Timișoara.

Compania are 2 divizii, producție și distribuție, și trei linii de business: Ambalaje flexibile Standard, Ambalaje flexibile High Perfromance (HP  și smart green) și Utilaje.

Cele 3 branduri al companiei sunt: optim, high performance, the smart green