COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala averse torentiale ce vor depăși 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului in Județul Cluj, Județul Cluj; COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 13 Intre 13:30 si 14:30 se va semnala averse torentiale ce vor depăși 35...40 l/mp, descărcări electrice, grindină de dimensiuni medii, intensificări ale vântului in Județul Maramureş;

Programată pentru 19 mai, Conferinţa de Material Rulant prezintă atât o suită de sesiuni de discuţii dinamice şi ancorate în realităţile domeniului feroviar de astăzi, cât şi o selecţie de vorbitori de nivel înalt. Vor participa ministrul Transporturilor Cătălin Drulă şi reprezentanți ai celor mai importante autorităţi, asociaţii şi companii feroviare: ARF, AFER, Consiliul Concurenței, CFR SA, CFR Călători, CFR Marfă, CENAFER, STB, Metrorex, Alstom, Astra Vagoane Călători, GFR, Siemens, Unicom Tranzit.

Vom afla astfel împreună, începând cu ora 09:30, care mai este stadiul de dezvoltare a noilor concepte comerciale, menite să facă serviciile feroviare viabile și atractive.

Pentru a participa la conferinţă va trebui să vă înregistraţi pe https://www.conferinte.clubferoviar.ro/material-rulant/inregistrare/

Organizată de Club Feroviar, cu sprijinul Asociatiei Industriei Feroviare din Romania (AIF), în parteneriat media cu AGERPRES și sub patronajul Ministerului Transporturilor și Infrastructurii, a XV-a editie a Conferintelor Club Feroviar – Conferința de Material Rulant va avea loc online.

Sesiunile vor fi susţinute de experți din industrie din întreaga ţară și vor acoperi o gamă largă de subiecte relevante pentru domeniu, inclusiv informații despre cele trei subiecte principale, care vor sta la baza discuţiilor:

• Creșterea atractivităţii transportului feroviar
  • Mobilitatea în marile aglomerări urbane
  • Transporturile multimodale

Consultati programul complet al evenimentului aici: https://www.conferinte.clubferoviar.ro/material-rulant/program/

Conferinţa de Material Rulant oferă un punct de întâlnire excelent pentru factorii de decizie, autoritățile guvernamentale, asociaţiile și companiile feroviare de material rulant.

Despre toate acestea şi nu numai ...

... doar la Conferința Virtuală de Material Rulant 2021

-  vizionați online de oriunde vă aflați -

Se va continua tradiția evenimentelor trecute, de a aduna la același prezidiu administratori de infrastructura, reprezentanti ai operatorilor feroviari de transport și ai organizațiilor de profil care vor analiza și prezenta proiectele finalizate până acum, pe cele în derulare, dar și pe cele ce urmează să fie licitate sau pentru care se vor semna noi contracte de finanțare.

Pentru a participa la conferinţă vă puteţi înregistra pe www.conferinte.clubferoviar.ro/material-rulant.

Pentru mai multe detalii va rugăm să ne contactați:

Liz Zarik

Director de Comunicare