COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat

Lycamobile și Smith&Smith au încheiat un parteneriat pentru promovarea în comun a serviciilor proprii.

Astfel, pe parcursul acestei colaborări, fiecare din cei peste 100.000 de clienți care accesează lunar serviciile Smith&Smith la oricare din cele 94 de agenții din România, va primi o cartelă telefonică Lycamobile.

„Cu un portofoliu important de clienți, atât români cât și străini dar care au ca element comun faptul că au familiile sau prietenii plecați sau aflați în străinătate, Smith&Smith este mai mult decât o instituție de plată specializată în transfer de bani, ea este un HUB de servicii adăugate, legate de munca în străinătate” ne-a declarat Valentin Eugen Daeanu – fondator Smith&Smith”.

„Pentru 2021, Lycamobile România își dorește extinderea rețelei de distribuție a SIM-urilor în cât mai multe localități din țară. Parteneriatul cu Smith&Smith are la bază două idei principale: 1. Listarea produselor Lycamobile România în locații premium din toate județele din țară; 2. Oferirea unui SIM Lycamobile România pentru a-i ține conectați pe clienții Smith&Smith cu cei dragi, la cele mai accesibile prețuri. Începând cu 3 euro, Lycamobile România, oferă 1000 minute și SMS-uri naționale, internet NELIMITAT și beneficii în Roaming. ”, ne-a declarat Mihai-Alexandru Nica – Country Manager Lycamobile Romania.

Lycamobile și Smith&Smith, deschid astfel calea unei colaborări de lungă durată în folosul tuturor celor care doresc să țină legătura cu cei dragi – din țară sau străinătate – punând în practică experiența proprie din domeniul fiecărei companii, experiența care le-a validat produsele și serviciile în toată lumea.

Lycamobile este cel mai mare MVNO din lume cu prezență internațională, lider mondial în piața de convorbiri internaționale PREPAID. Compania este prezentă în peste 23 de țări cu peste 16 mil. de utilizatori. Prin această dimensiune globală, Lycamobile, s-a consacrat ca un jucător important pe piața de profil, oferind cele mai bune servicii, la cele mai competitive prețuri.

Smith&Smith – este cea mai veche instituție de plată din România, cu activitate din 1999. Gama de servicii nu se limitează doar la transferul de bani, ea incluzând și alte servicii de plată cum ar fi: deschideri de conturi de plăți și operațiuni pe conturi, schimburi valutare pe cont, plăți de taxe, impozite, rate bancare, de leasing, transferuri în conturi interne sau externe, etc.

Cu o retea națională de agenții proprii la care se adaugă alte câteva mii de puncte de acces ale agenților bancari sau nebancari din România și Republica Moldova, Smith&Smith este, la ora actuală, poate cea mai completă instituție de plată din România.

MARIUS LULEA

MARKETING MANAGER