COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 22 iunie, ora 12:00 – 22 iunie, ora 22:00 se va semnala instabilitate atmosferică temporar accentuată COD PORTOCALIU: 22-06-2021 ora 10 Intre 23 iunie se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat

Grant capital de lucru pentru SALAD INDUSTRY SRL

SALAD INDUSTRY SRL anunță lansarea proiectului cu titlul ”Grant capital de lucru - SALAD INDUSTRY SRL” proiect nr. RUE 9319 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 28.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății SALAD INDUSTRY SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

- menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,

- menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 834.813,75 lei (valoarea totala) din care: 725,925 lei grant si 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:

Romeo Ivascu