COD ROSU: 24-06-2021 ora 10 Intre temperaturi extreme și disconfort termic deosebit de accentuat Interval de valabilitate se va semnala temperaturi extreme și disconfort termic deosebit de accentuat Interval de valabilitate

Grupul brazilian BRF, una dintre cele mai mari companii alimentare din lume, listată pe New York Stock Exchange și Brazil Stock Exchange, a finalizat vânzarea integrală a Banvit Foods Romania către Aaylex System Group S.A., într-o tranzacție de cca. 20,3 milioane de euro.

Țuca Zbârcea & Asociații a asistat grupul brazilian BRF (via companiile Nutrinvestment BV și Banvit Bandirma Vitaminli Yem Sanayii AS) în toate aspectele corporative și de M&A ale tranzacției prin care s-a vândut un pachet reprezentând 100% din capitalul social al Banvit Foods SRL către Aaylex System Group S.A., pentru suma de 20,3 milioane de euro. Semnată în decembrie 2020, tranzacția a fost supusă îndeplinirii mai multor condiții precedente și autorizării Consiliului Concurenței. Grupul Aaylex deține în portofoliu companiile Avicola Buzău, Aaylex Prod și Aaylex Distribution, precum și brandul CocoRico.

Echipa de avocați din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații a fost coordonată de Silvana Ivan, Partener.

Silvana a fost un partener de nădejde pe durata întregului proiect, demonstrând reale abilități de negociere și cunoștințe juridice temeinice. În contextul pandemiei COVID-19, ea a preluat sarcina de a ne reprezenta pe plan local și a contribuit decisiv la finalizarea acestei tranzacții, în ciuda contextului epidemiologic dificil”, a declarat Rafael Pellegrini Ribeiro, coordonatorul departamentului juridic internațional al BRF.

Țuca Zbârcea & Asociații are o echipă experimentată de avocați în domeniul corporate și M&A, firma fiind plasată în fruntea clasamentelor internaționale de profil pentru serviciile oferite în aceste arii de practică. Astfel, potrivit publicației britanice Legal 500, avocații specializați în corporate și M&A dețin o expertiză „spectaculoasă” în acest domeniu: „Echipa este, de asemenea, foarte bună la redactarea și negocierea contractelor, implementarea de restructurări corporative, asocieri în participațiune, vânzarea / achiziționarea de active etc. Au o capacitate excelentă de gestionare a sarcinilor multiple, cu asigurarea corespunzătoare a planificării timpului și a managementului de proiect pentru cele mai complexe tranzacții”. De asemenea, unul dintre clienții firmei consideră că „promptitudinea și acuratețea în furnizarea de servicii de asistență juridică se numără printre punctele forte” ale echipei Țuca Zbârcea & Asociații.

Soseaua Nicolae Titulescu nr. 4-8, America House, Aripa de Vest, etaj 8, sector 1, 011141, Bucureşti, România

T +4 021 204 88 90 / F +4 021 204 88 99 / E office@tuca.ro / www.tuca.ro