COD ROSU: 24-06-2021 ora 10 Intre temperaturi extreme și disconfort termic deosebit de accentuat Interval de valabilitate se va semnala temperaturi extreme și disconfort termic deosebit de accentuat Interval de valabilitate

Sursa foto: https://www.pexels.com/photo/close-up-of-telephone-booth-257736/

Domeniul IT nu este unul neapărat prietenos cu cei care nu îl cunosc, dar în ziua de azi putem spune cu oarecare siguranță că orice companie, firmă sau afacere are nevoie de suport tehnic IT, fie intern, fie extern. Probabil că știi deja că să angajezi niște profesioniști în acest domeniu te va costa foarte mulți bani, dar și timp. Prin comparație, externalizarea serviciilor către o firmă ce oferă servicii IT complete este o soluție mult mai la îndemână. Iată de ce:

Economisești bani și timp

Așa cum spuneam și în introducere, primul motiv la care ne gândim când îți sugerăm externalizarea serviciilor IT sunt costurile ridicate. Probabil că știi care sunt salariile experților în acest domeniu. Dacă tu plătești doar un serviciu, nu va fi nevoie să asiguri salariile pentru o echipă întreagă. Să nu mai vorbim de timpul pe care ți-l va consuma un proces de selecție. În plus, știi ce aptitudini trebuie să aibă o astfel de persoană?

Soluții eficiente și rapide

Situațiile de criză vor fi gestionate mult mai repede și cu siguranță cu mai mult profesionalism atunci când apelezi la o astfel de firmă, scopul lor fiind să-ți rezolve problema în cel mai scurt timp posibil. Viziunea unor profesioniști asupra soluțiilor de care vei beneficia va fi radical diferită de cea avută de persoane care lucrează deja în companie.

Acces la resurse umane și resurse tehnologice variate

În cazul în care vei forma un departament de IT intern și vei angaja un număr de profesioniști, vei beneficia doar de un set limitat de aptitudini. În cazul în care lucrezi cu o companie specializată, atât oferta de competențe, cât și cea tehnologică vor fi mult mai variate. E greu să inovezi în domeniul IT dacă aceasta nu este aria ta de expertiză.

Compania ta va fi mult mai competitivă datorită soluțiilor oferite de oameni cu experiență ce au acces la soluții de ultimă oră. Nu în ultimul rând, tu vei avea timp să te concentrezi pe activitățile de zi cu zi ale firmei, nu cu mentenanța serverelor, de exemplu. Chiar și implementarea noilor tehnologii va fi mult mai rapidă, ceea ce va duce la un time-to-market mult mai scurt.

Flexibilitate

Schimbările în mediul de business sunt o constantă a zilelor noastre, iar un departament întreg se va adapta mult mai greu, mai ales dacă trebuie să-și schimbe tot suportul tehnologic. Colaborarea cu o companie care oferă soluții complete de IT este și din acest punct de vedere mai avantajoasă, aceștia fiind tot timpul la curent cu ultimele noutăți de pe piața IT. De asemenea, ei vor fi mult mai agili în implementarea lor, acest proces fiind parte din activitatea lor de zi cu zi.

Protecție sporită

Cu protecția datelor nu e de glumit, fapt demonstrat de multitudinea de atacuri cibernetice din ultima vreme. Protecția oferită de serviciile unei companii de profil nu poate fi egalată de cea asigurată un departament intern, mai ales unul cu resurse modeste. Vrei să adaugi și infrastructură IT de top la lista de cheltuieli?

Ei bine, merită afacerea ta o astfel de investiție?

kodingtech.com