În ciuda încercărilor din ultima perioadă de a fi trecută sub semnul superficialităţii şi de a-i scădea importanţa, frumuseţea exterioară este un privilegiu, pe care într-un mod mai mult sau mai puţin asumat, cu toţii dorim să îl obţinem.

Este adevărat că nu există un singur „model” de frumuseţe şi că aceasta poate fi găsită în toate formele şi culorile, însă cel mai important aspect este ca noi să ne acceptăm unicitatea şi să ne simţim bine în pielea noastră.

Pentru unele norocoase, acest pas este suficient. Îşi îmbrăţişează naturaleţea şi nu simt nevoia de a fi mai mult sau a face mai mult. Pentru alte femei, în schimb, aspectul exterior este ca o carte de vizită a afacerii pe care au înfiinţat-o din pasiune - ceva ce întreţin şi îmbunătăţesc cu plăcere, iar investiţia le va aduce de fiecare dată satisfacţie. Nu înseamnă că ele nu s-ar simţi îndeajuns de frumoase, ci doar că revin pentru experienţa în sine şi relaxare – un răsfăţ binemeritat.

Indiferent din ce categorie faci parte, fie că doreşti să te opui schimbărilor vârstei, fie că doar cauţi un moment liniştit pentru tine, în care să te detaşezi puţin de la haosul cotidian, Beauty Line S este un salon de înfrumuseţare din Iaşi, care a luat naştere tocmai din dorinţa de a îmbina frumuseţea cu relaxarea. Scopul lor este să aibă grijă de aspectul tău exterior şi să îl îmbunătăţească, utilizând doar produse de cea mai înaltă calitate, pentru a-ţi oferi de fiecare dată rezultate excelente.

Cu o experienţă pe piaţă de peste 15 ani, tratamente complete, cele mai mici preţuri la epilare definitivă din Iaşi şi oferte săptămânale de 10-15% reducere, acest salon are grijă nu doar de aspectul tău, ci şi de buzunarul tău. Consultaţia este gratuită, iar dacă eşti în vizită pentru prima dată, la orice tip de abonament ales, vei beneficia de 25% reducere, până vă cunoaşteţi mai bine.

Ce servicii găseşti la Beauty Line S?

Acest salon oferă cel puţin o variantă pentru orice scop cu care le calci pragul. Te poţi bucura de epilare definitivă SPL, tratamente corporale şi tratamente faciale.

Este practicată epilarea definitiva SPL (square pulse light), folosind un patent unic al tehnologiei Yperion – Franţa. Specialiştii afirma că acest nou şi unic patent SPL reprezintă inovaţia în domeniul luminii pulsate, fiind mult mai eficient decât metoda iniţială, tip IPL. Cum funcţionează? SPL este constituit din 5 impulsuri de energie consecutive şi constante, de aceeaşi intensitate. Mai exact, 1 impuls SPL este echivalentul a 5 impulsuri IPL.

Puţin mai în detaliu, printre tratamentele corporale vei întâlni: împachetări, electrostimulare, masaj (renumiţi pentru cel anticelulitic), vacuum, liposucţie virtuală, radiofrecvenţă corporală, microdermabraziune, mezoterapie virtuală, lipolaser, presoterapie şi ultrasunete corporale.

Printre tratamentele faciale se numără: masaj, radiofrecvenţă, bio lifting, fotoregenerare SPL, mezoterapie facială virtuală,  mezoterapie cu dermapen, microdermabraziune şi oxigen hiperbaric.

Accesează adresa https://beautylines.ro pentru mai multe detalii despre fiecare dintre acestea, precum şi tarife. De asemenea, dacă eşti interesată de serviciile lor, poţi rezerva online o programare şi vei fi contactată în cel mai scurt timp pentru confirmare.

Date de contact:
https://beautylines.ro/ ,