Lansare proiect S.C. Raimar Personalization S.R.L. - Măsura 2 - Granturi pentru capital de lucru

S.C. Raimar Personalization S.R.L.-anunta lansarea proiectul cu titlul ” Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor  ” proiect  nr RUE M2-8326 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 19.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății în contextul  crizei provocate de Covid-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 62,041,8675 (valoarea totala) din care : 53,949,45 lei grant si 8092,4175 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact:

Nume, prenume: Mărgărit Adrian Ginel