Capital de lucru acordat PLEUROM INTERNATIONAL SRL

PLEUROM INTERNATIONAL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Capital de lucru pentru PLEUROM INTERNATIONAL SRL” proiect  nr RUE 8634 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 05.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea PLEUROM INTERNATIONAL SRL prin  asigurarea capitalului de lucru.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 226.454,38 LEI (valoarea totala) din care : 196.916,85 lei grant si 29.537,53 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Persoană de contact:

PAVEL VICTORIA