22.04.2021

Anunt incepere implementare masura ”Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”

HB MEDIA PRODUCTION SRL  anunta lansarea proiectul cu titlul Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor”  proiect  nr RUE M2-8035 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE Bucuresti , respectiv  16.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiara a SC HB MEDIA PRODUCTION SRL in contexul crizei provocate de COVID 19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 100978.2225 lei (valoarea totala) din care : 87807.15 lei grant si 13171.0725 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact: Brenciu Horea Augustus

email: office@hbm.ro