22.04.2021

BISCOTTO SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ” Capital de lucru 2020” proiect nr. RUE 7936 înscris în cadrul Măsurii ” Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

BISCOTTO SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”Capital de lucru 2020” proiect nr. RUE 7936 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 12.04.2021

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societatii BISCOTTO S.R.L. prin ajutorul de stat acordat sub forma de grant pentru capital de lucru, in baza formularului electronic de inscriere, prin masura “Granturi pentru capital de lucru”, implementata de catre Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri (MEEMA) si Agentia pentru IMM, Atragere de Investitii si Promovarea Exportului (AIMMAIPE) in conformitate cu prevederile Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr.130/2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operational Competitivitate 2014-2020, in contextul crizei provocate de COVID-19, cu completarile si modificarile ulterioare.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 834.813,75 lei din care: 725.925,00 lei grant si 108.888,75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020

Persoană de contact:

Țig Gheorghe