Grant pentru capital de lucru acordat ARIS CONSULTING SERVICES SRL

S.C. ARIS CONSULTING SERVICES S.R.L. anunta lansarea proiectului cu titlul ” Solicitare grant pentru capital de lucru la SC ARIS CONSULTING SERVICES SRL” proiect cu nr RUE 7381 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare Nr.M2- 7381 / 16.04.2021 cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 16.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea a S.C. ARIS CONSULTING SERVICES S.R.L.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni;

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 444783.8325 RON (valoarea totala) din care: 386768.55 RON Grant si 58015.2825 RON Cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020].

Date de contact: ARIS CONSULTING SERVICES SRL cu sediul în Bucuresti, Sectorul 2, str. Ciresului, nr.40A, apartament A20 cod postal 332045.

Persoană de contact:

Ilinca Daniela-Roxana