Exista mai multe tipuri diferite de covorase auto, fiecare cu propriile avantaje. Acestea sunt realizate astfel incat sa se potriveasca unui anumit model de masina si sunt concepute din diverse materiale. Covorasele auto dedicate se aleg in functie de mai multe criterii:

• Tipul covorasului: dedicate sau  universal
  • Material: cauciuc, material textil
  • Model: stil tavita, plat, antiderapant

Cum iti alegi covorasele auto in functie de material?

A alege intre covorase auto dedicate din cauciuc si cele din material textil poate fi o decizie dificila. Majoritatea clientilor au o dorinta sau o nevoie imediata de a alege un model sau altul, dar exista persoane care pur si simplu nu stiu care este cel mai potrivit produs pentru nevoile lor. Stiu doar ca vor sa isi protejeze interiorul vehiculului. Deci, cum iti alegi covorasele auto? Afli care sunt avantajele si dezavantajele acestor produse!

Covorasele auto dedicate realizate din cauciuc sunt usor de curatat si ofera cea mai buna protectie pentru pretul lor. Daca te afli intr-o zona cu zapada sau cu multa ploaie sau este o obisnuita sa te urci in masina cu murdarie sau resturi, decizia este cat se poate de simpla. Covorasele din cauciuc sunt foarte usor de curatat cu un jet de apa. In plus, se usuca extrem de rapid si pot fi folosite imediat.

Covorasele auto textile sunt o alternativa excelenta la covorasele din fabrica si cele oferite de producator, deoarece sunt mai accesibile la pret si ofera o protectie destul de buna pentru podeaua masinii pe timp de vara. Daca eviti murdaria, zapada, noroiul si nu consumi lichide in masina, covorasele auto textile pot fi un produs potrivit pentru tine. Totusi, acestea necesita o curatare mai profunda, cu produse speciale. De asemenea, nu se vor usca la fel de rapid precum cele din cauciuc si masina ta va sta fara protectie suplimentara pentru cateva zile.

Cum alegi covorasele auto in functie de model?

Covoarasele plate din cauciuc ofera un strat suplimentar de protectie pentru podeaua masinii. Acestea sunt in general antiderapante si se fixeaza perfect la picioarele soferului si ale pasagerilor. De asemenea, faciliteaza curatarea noroiului, zapezii, a lichidelor si a murdariei in general. Spre deosebire de tipul de covorase auto dedicate stil tavita, acestea nu sunt capabile sa retina lichidul in interior.

Covorasele auto dedicate stil tavita sunt impermeabile si sunt capabile sa retina murdaria lichida. Atat covorasele plate cat si cele stil tavita sunt realizate din material solid, fara miros si sunt concepute sa ofere un plus de eleganta masinii tale. Singura diferenta intre cele doua modele este o bordura de aproximativ 3 cm care va retine orice murdarie in interior, fara sa existe riscul de scurgeri pe podeaua masinii. Daca mergi des prin zapada sau ploaie si podeaua masinii tale este predispusa la contactul cu diverse lichide, atunci aceste covorase auto dedicate stil tavita sunt cea mai buna alegere pentru tine. In plus, daca alegi modelul potrivit tipului de caroserie pentru care au fost create, covorasele auto dedicate se vor integra perfect in masina ta, oferind un plus de eleganta si comoditate, atat pentru sofer cat si pentru pasageri.

S.C. Complete Web Solutions S.R.L.