Grant capital de lucru pentru GALLPRINT SRL

GALLPRINT SRL anunță lansarea proiectului cu titlul ”Grant capital de lucru – GALLPRINT SRL” proiect nr. RUE 10257 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 15.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății GALLPRINT SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

- menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,

- menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 660.960,32 lei (valoarea totala) din care: 574.748,10  lei grant si 86.212,21 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoană de contact:

Szegedi Ludovic