COD GALBEN: 08-05-2021 ora 10 Intre 10:30 si 16:30 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze de 55...65 km/h, izolat 70 km/h. in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui;

Sabrine lansează în România o nouă colecţie de poşete, realizate din piele naturală. Gentile şi poşetele ce poartă amprenta brandului se disting prin rafinament, bun gust, eleganță.

În acest sezon amatoarele de stil pot descoperi o varietate mare de genţi de umăr, poşete office, clutch-uri, plicuri, piese originale cu aspect modern gândite să completeze garderobele cosmopolite atent realizate.

Toate modelele din noua colecţie, disponibile pe Sabrine.ro, sunt realizate din piele naturală de foarte bună calitate. Se disting prin cromatică foarte variată şi accesorizare deosebită ce asigură aspect premium excepţional. Gentile şi poşetele completează în mod senzaţional orice ţinută modernă creată cu multă atenţie.  Clientele care aleg produsele din această colecţie vor fi impresionate de diversitate, unicitate, calitate excepţională şi de autenticitate.

Gentile şi poşetele realizate în atelierele Sabrine sunt mai mult decât accesorii de transport, sunt piese unice cu personalitate care pun în valoare, în mod natural, orice garderobă modernă. Modelele propuse în această colecţie îmbină stilul contemporan minimalist cu detaliile accesorizante urbane şi detaliile rafinate, fapt ce le transformă în soluţii perfecte pentru diferite ocazii. Poşetele au linii rafinate și aduc autenticitate outfiturilor pe care le completează.

Poşete office din piele cu personalitate

Pentru acest sezon Sabrine propune iubitoarelor de stil şi rafinament o varietate mare de poșete damă din piele naturală cu aspect impecabil. Poşetele office se disting prin linii rafinate, design modern, varietate, compartimentare genială şi accesoriile discretă, dar elegantă.  Fie că sunt alese poşete în culori sigure sau cele în nuanțe vibrante decorate cu elemente metalice subtile, completezi ţinute office cu personalitate.

Genţi din piele potrivite pentru orice ocazie

Pentru noul sezon Sabrine propune varietate! Ai genţi damă din piele naturală de umăr mici, potrivite pentru outfiturile relaxante dar şi soluţii elegante perfecte pentru evenimente deosebite. Descoperă gențile de mână din piele cu accente clasice menite să completeze outfiturile smart impecabile, dar şi rucsacurile cu aspect minimalist, potrivite pentru ţinutele casual pe care le adori.

Despre Sabrine Studio

Sabrine Studio înseamnă pasiune pentru modă, diversitate, culoare şi frumos. Este un brand 100% românesc care pune pe primul loc calitatea. Colecţiile de genţi, pantofi şi accesorii ce poartă amprenta acestei echipe pun în valoare feminitatea şi bunul gust, sunt create să completeze garderobele femeilor puternice care doresc să se exprime.

Poşetele Sabrine înseamnă mai mult decât accesorii, înseamnă pasiune, respect, încredere. Colecțiile brandului sunt destinate femeilor puternice care pun preţ pe calitate, bun gust, autenticitate şi lucruri bine făcute. Produsele, realizate cu multă atenţie din materiale de foarte bună calitate  răspund tuturor necesitaţilor. Fie că te reprezintă stilul clasic, iubeşti liniile urbane puternice sau te regăseşti în detaliile minimaliste, cu poşetele, gențile, şi rucsacurile Sabrine, găseşti piesele perfecte pentru tine!