COD GALBEN: 08-05-2021 ora 10 Intre 10:30 si 16:30 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze de 55...65 km/h, izolat 70 km/h. in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 09:00 si 15:00 se va semnala local și temporar, intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși 55...65 km/h in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Anunț începere proiect finanțat prin Măsura 2 ”Granturi pentru capital de lucru” acordate IMM-urilor, pentru societatea AGROTRANSEVM SRL

AGROTRANSEVM SRL, cu sediul în mun. Târgoviște, str. Revoluției, nr. 4, jud. Dâmbovița, având nr. înregistrare la Registrul Comerțului J15/281/2017, CUI 37235588, anunță lansarea proiectul cu titlul ”Capital de lucru pentru AGROTRANSEVM SRL ” proiect  nr RUE 6269  înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020, având contract de finanțare nr. M2-6269 din 09.04.2021.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 09.04.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea financiară a AGROTRANSEVM SRL în contextul depășirii crizei provocate de COVID-19.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 170.396,535 (valoarea totala) din care : 148.170,90 lei grant si 22.225,635 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Persoană de contact:

VERONICA-EVELINA MIINEA