COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 08:25 si 12:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 90...110 km/h in Județul Gorj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 08:15 si 10:30 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze de 55...65 km/h. in Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 07:20 si 09:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului cu rafale de 55...65 km/h in Județul Buzău; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 07:20 si 10:30 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze de 55...65 km/h. in Județul Botoşani; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 03:45 si 09:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55...65 km/h in Județul Mehedinţi; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 03:15 si 09:00 se va semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 90-110 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 03:10 si 09:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55...65 km/h in Județul Dolj, Județul Mehedinţi;

Scrisoare disponibilitate de angajare

MOOZ SERVICES SRL,  cu sediul în Municipiul Constanta, Str. Constantin Brancusi nr. 10, Camera 3, judetul Constanta, număr de înmatriculare în Registrul Comerţului J13/1049/2015, C.U.I. 34539639, beneficiară a proiectului cu SMIS 119423 ” DEZVOLATAREA ECONOMICA A SOCIETATII MOOZ SERVICES SRL PRIN DIVERSIFICAREA ACTIVITATILOR”  finantat prin Programul Operațional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2- Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii, Prioritatea de investiții 2.1- Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri, vă informeaza prin prezenta disponibilitatea sa a ocupa 5 locuri de munca, cu personal din regiunea ITI-Delta Dunarii (domiciliu si/sau viza de flotant), pentru urmatoarele tipuri de posturi:

• Inginer mecanic, cod COR 214401
  • Masinist la masini pentru teramente, cod COR 834201
  • Lucrator calificat in domeniul lucrarilor de constructii, in speta lucrari de pregatire a terenului
  • Muncitor necalificat in constructii-931204

Locul de munca este pe perioada nedeteminata, norma de munca 8ore/zi,constituind un avantaj experienta relevanta a candidatilor in domeniul identificat

De asemenea, mentionam ca reprezinta un avantaj persoanele care:

• Nu au mai avut un loc de munca in ultimele 6 luni
  • Au varsta cuprinsa in 15-24 ani
  • Au varsta de peste 50 ani

Informaţii suplimentare se pot obţine la: Oras Isaccea, str. Stuparilor, nr. 14, camera nr. 3,  județul Tulcea, România,