COD GALBEN: 08-05-2021 ora 10 Intre 10:30 si 16:30 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze de 55...65 km/h, izolat 70 km/h. in Județul Bacău, Județul Botoşani, Județul Suceava, Județul Galaţi, Județul Neamţ, Județul Vrancea, Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 09:00 si 12:00 se va semnala local și temporar, intensificări ale vântului cu viteze de 55...65 km/h in Județul Buzău, Județul Teleorman; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 09:00 si 15:00 se va semnala local și temporar, intensificări ale vântului cu viteze ce vor depăși 55...65 km/h in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 09:00 si 12:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55...65 km/h in Județul Dolj, Județul Mehedinţi; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 08:25 si 12:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 90...110 km/h in Județul Gorj, Județul Vâlcea;

Mai este foarte putin timp pana la Sarbatoare de Paste din 2021, iar gourmetGIFT.ro ofera la costuri foarte avantajoase o mare varietate de produse in colectia de cosuri cadou de Paste conceputa special pentru acest an. Companiile pot alege cosuri cadou pentru angajati, indiferent de bugetul pe care doresc sa-l aloce.

Cu experienta de 11 ani pe piata de cadouri corporate si produse gourmet de exceptie, gourmetGIFT.ro propune doar selectii de produse premium, de la branduri internationale de top (precum si de la branduri romanesti, in cazul modelelor de cosuri cadou traditionale pentru Paste si nu numai). Conteaza mult selectia de produse, dar si modul de ambalare, iar oferta gourmetGIFT nu face niciun compromis.

Preturi prietenoase, cosuri cadou impresionante

Reprezentantii gourmetGIFT subliniaza ca volumele tot mai mari de vanzari ajuta la mentinerea unor preturi foarte prietenoase pentru mediul de business, pentru aceste solutii B2B adresate atat corporatiilor, cat si IMM-urilor. Se pot face orice comenzi, indiferent de volume.

Livrarea cosurilor cadou se face prin curier, la momentul dorit, la adresele dorite. Se merge pe o flexibilitate ridicata, asa cum au nevoie firmele de la furnizori. Se poate prelua chiar managementul avansat al cadourilor de Paste (si de Craciun), prin pregatirea cadourilor si trimiterea acestora in mod diferentiat, catre departamente si echipe aflate la adrese diferite, inclusiv in agentii / unitati din orase diferite, totul pe baza unei comenzi unitare.

Cosuri cadou de Paste pentru momente epice

gourmetGIFT propune cosuri cadou cu efect wow, care impresioneaza de la prima vedere. Gusturile si aromele se impletesc perfect, totul este gandit pentru o potrivire avansata, iar cosurile cadou inglobeaza mesaje puternice de multumire si pretuire pentru angajati (precum si de speranta pentru succes si sanatate, pentru relatii solide, de durata). Cosurile cadou se pot oferi nu doar angajatilor, ci si colaboratorilor, partenerilor de afaceri, furnizorilor, clientilor de top.

Ce contine un cos cadou de Paste? De obicei bauturi fine si selectii gourmet rafinate - cafea italiana, ciocolata, dulciuri sau alte produse exclusiviste. Nu lipsesc nici produsele traditionale de Paste, in cazul anumitor cosuri cadou - de la cozonac traditional romanesc cu nuca, arahide, rahat si stafide, la Panettone clasic italian. De altfel, produsele de origine italiana sunt foarte apreciate, inclusiv brandurile de cafea premium italiana Trucillo si Excelsior, importate direct de firma care detine brandul gourmetGIFT.ro.

Iata o varianta de cos cadou de Paste la pret mic, accesibil: pachet cadou Gourmet Taste, in cufar bambus, ce include Panettone Celofan 500gr, Vin Tomai Cabernet Ds 750ml, Ciocolata Merci Cu Umplutura De Martipan 112gr, Miere Poliflora Aurum Noble 150 Gr, Ulei Masline Ev P.Coricelli 250ml, Paste Cu Ou Tagliatelle No.203 250gr La Molisana, Crochete Cu Seminte La Mole 120gr, Bastoncini Cu Migdale Pan Ducale 50g, Biscuiti Cu Crema De Ciocolata 150g- Papagena, Crostini Cheese 200gr Pan Ducale-Auriu, Otet Balsamic P.Coricelli 250ml, Sos De Rosii Cu Busuioc 400gr-Mutti.

Magazin online de cosuri cadou, cafea italiana, bauturi alcoolice premium

Demn de subliniat este ca gourmetGIFT.ro functioneaza in prezent inclusiv ca magazin online atat pentru clienti persoane juridice, cat si pentru clienti persoane fizice. Oricine poate comanda online cosuri cadou (chiar si o singura bucata), pentru a le oferi celor dragi. Utilizatorii individuali si firmele pot sa comande de asemenea pachete de bauturi alcoolice (whiskey, vin, lichior, vodca, gin etc.) si cafea online (cafea boabe, cafea macinata, capsule de cafea) la cele mai avantajose preturi online.

www.cosuri.gourmetgift.ro