COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 08:25 si 12:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 90...110 km/h in Județul Gorj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 08:15 si 10:30 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze de 55...65 km/h. in Județul Iaşi, Județul Vaslui; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 07:20 si 09:00 se va semnala intensificări temporare ale vântului cu rafale de 55...65 km/h in Județul Buzău; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 07:20 si 10:30 se va semnala intensificări locale ale vântului, cu viteze de 55...65 km/h. in Județul Botoşani; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 03:45 si 09:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55...65 km/h in Județul Mehedinţi; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 03:15 si 09:00 se va semnala intensificări ale vântului care vor depăși la rafală 90-110 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 08-05-2021 Intre 03:10 si 09:00 se va semnala local intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55...65 km/h in Județul Dolj, Județul Mehedinţi;

Asociația Speranță pentru România este un ONG înființat în anul 2009 și se axează pe oferirea de ajutor umanitar persoanelor aflate în nevoie, mai exact cazurilor sociale existente din România.

Acțiunile de ajutor se îndreaptă în mod special către copiii bolnavi de leucemie și cancer, copiii și bătrânii străzii, mamele văduve, familii sărace etc. De asemenea,  Asociatia Umanitara Speranta pentru Romania este o punte de legătură între persoanele care doresc să ofere o mână de ajutor către cei care au nevoie.

Fondatorul ONG-ului este Samuel Negoiescu și acesta a declarat că pentru a rezolva numărul tot mai mare de solicitări, a conștientizat faptul că este nevoie de o echipă puternică și dedicată. La momentul actual, asociația numără cinci angajați, patru voluntari și un colaborator. Prin implicarea acestora au reușit să crească de la 5 cazuri gestionate lunar, până la aproximativ 300 de cazuri, iar donațiile se ridică la suma de 6000 euro pe zi.

De asemenea, în acești 11 ani de implicare, au la activ peste 538 de campanii de strângere de fonduri încheiate, 275 de cazuri în curs, mai mult de 200.000 de donatori, peste 4.700.000 euro strânși pe platforma pe care o administrează și peste 400.000 euro prin campaniile de SMS.

Ce își propune Asociația Speranță pentru România

Echipa din cadrul Asociației Umanitare Speranță pentru România, își propune să optimizeze platforma de fundraising, să se extindă la nivel național printr-o rețea de colaboratori și voluntari și să lanseze o serie de sesiuni live pe rețelele de socializare, pentru a eficientiza activitatea cât și pentru a atrage și a fideliza donatorii.

Românii au donat sume generoase, mai ales pe perioada pandemiei

Asociația Speranță pentru România dovedește încă o dată că populația României este una altruistă, mai cu seamă în perioada lockdown-ului și pandemiei, iar acest lucru rezultă din donațiile pe care le-au făcut spre cazurile sociale.

În acest context, donațiile din cadrul ONG-ului din anul 2020 s-au triplat. Astfel, suma strânsă de asociație a ajuns la aproximativ 2.600.000 euro în anul 2020, față de 900.000 în 2019.

Fondatorul Asociației a mai declarat faptul că în anul 2021 se pregătesc să ajute și mai multe cazuri și în curând vor lansa o nouă versiune a platformei www.sperantapentruromania.ro pentru strângere de fonduri care va include noi modalități de donație și care poate ajuta orice persoană să facă parte din echipa acestui ONG.

Puteți redirecționa 3,5% din impozitul pe venit pentru anumite cazuri sociale

Există posibilitatea de a dona către anumite cazuri 3,5% din impozitul pe venit datorat statului. Este o ocazie de a ajuta persoane care au nevoie precum copiii bolnavi de leucemie, cancer sau alte boli.

Redirecționarea impozitului se realizează ușor, completând cererea 230 care are ca scop stabilirea ONG-ului și trimiterea sumei reprezentând 3,5% din impozitul pe venitul anual.

Tot ce trebuie să faceți, este să completați cererea cu datele personale, iar apoi o trimiteți la direcția locală de finanțe.

Această cerere o puteți găsi și în cadrul paginii www.sperantapentruromania.ro.

Contact:

0744.669.965