Munca în condiții de vizibilitate redusă este foarte periculoasă! Este bine să vă instruiți personalul din companie bine și să achiziționați echipamente de protecție reflectorizante de foarte bună calitate. Deși există multe magazine online care comercializează astfel de produse destinate protecției în timpul muncii și nu numai, puține reușesc să ofere o gamă variată de produse de o excelentă calitate care corespunde oricărui tip de exigență.

eSAFE.ro este un magazin online pentru echipamente de protectie de înaltă calitate! Puteti comanda online aici îmbrăcăminte de protecție variată de tipul combinezoane de lucru, costume, fesuri, șepci, halate, impermeabile, jachete de lucru, pantaloni și salopete de lucru, bocanci de lucru și pantofi de protecție, cizme de lucru, saboți, accesorii pentru încălțăminte, echipamente reflectorizante și multe alte produse de acest gen.

Nu este o pierdere de timp dacă analizați acum oferta magazinului eSAFE.ro!

Produsele cuprinse în oferta acestei companii întrunesc cu succes normele europene pentru protecția muncii. Multe echipamente sunt fabricate de producători celebri. Calitatea este foarte bună. Prețurile nu sunt mari!

Ce include oferta de echipamente reflectorizante?

În acest magazin online găsiți cu ușurință echipamente reflectorizante pentru toate anotimpurile. Veste și jachete reflectorizante, scurte sau lungi, costume reflectorizante, benzi speciale pentru semnalizare, jachete impermeabile de același tip, sunt doar câteva exemple care pot să vă ajute, dacă vă aflați în situația de a căuta astfel de produse.

Multe produse din această categorie sunt fabricate de către compania ARDON. Este una dintre cele mai renumite companii producătoare de echipamente de protecție. Recomandăm jachetele reflectorizante Signal confecționate din poliester 100%. Există și modele pentru înaltă semnalizare realizate tot de acest producător cuprinse în aceeași ofertă. Foarte reușite sunt și modelele de jachete reflectorizante tip HI-VIZ 4 în 1 sau modelul de jachetă reflectorizantă Howard reflex portocaliu.

Există și modele impermeabile de jachete, foarte recomandate în sezoanele ploioase.

Livrarea produselor este complet gratuită pentru comenzi mai mari de 999 de lei. Pentru comenzi cu o valoare mai mică, costul livrării este de 25 lei, fără TVA. Comenzile pot ajunge la dumneavoastră într-un interval de timp cuprins între 48 ore și 30 de zile în funcție de cantitatea comandată și de stocurile disponibile.

Plata se poate face ramburs cu numerar sau online cu cardul.

Avem o experiență de 10 în ani în acest domeniu și comercializăm produse fabricate de companii celebre precum CERVA, Free Hand, Australian Line, Panda, Du Pond sau CRV, etc.

Dacă doriți să colaborați cu noi pe termen lung ne puteți contacta pe mail sau la telefon sau direct la sediul nostru situat în Ploiești, Strada Fundeni nr.3.

Experiența noastră sperăm să vă ajute în alegerea celor mai sigure echipamente de protecție pentru angajații dumneavoastră! Oferta și sprijinul nostru sunt valabile și pentru persoanele fizice care urmează să desfășoare activități riscante. Este mult mai simplu să previi un accident de muncă grav decât să suporți consecințele lui!

Studiați cu atenție portofoliul magazinului online eSAFE.ro și alegeți dumneavoastră cele mai potrivite produse pentru nevoile companiei dumneavoastră.

Așteptam cât mai curând comanda dumneavoastră!!