COD GALBEN: 23-04-2021 ora 15 Intre 15:50 si 19:00 se va semnala intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55...60 km/h in Județul Olt, Județul Dolj, Județul Mehedinţi;

4.07.2021

ANUNT FINALIZARE IMPLEMENTARE PROIECT

Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-uri

TEHNOINSTAL S.R.L. anunță finalizarea implementarii proiectului cu titlul ”CERERE” - Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-uri proiect  nr. RUE 1393, înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Implementarea proiectul s-a derulat începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 16.12.2020, pana la data de ????.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea firmei TEHNOINSTAL S.R.L. prin acordarea ajutorului de stat sub forma de grant de capital de lucru.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 834813.75 (valoarea totala) din care : 725925 lei grant si 108888.75 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Datde de contact beneficiar:

SOCACI EDUARD

office@tehnoinstal.ro