Ne aflăm în fața weekend-ului ce precede Ziua Femeii - 8 martie, iar cei pasionați de fotbal și pariuri sportive au toate motivele să stea în fața televizorului atât sâmbătă, cât și duminică.

Se joacă la cel mai înalt nivel în marile campionate naționale de fotbal din Europa, iar în cele ce urmează vă prezentăm, pe scurt, meciurile ce nu trebuie ratate, împreună cu câteva ponturi pariuri online cu cote foarte atractive oferite de agenția Unibet, care transmite în direct la Unibet TV o parte din meciurile de mai jos și ne provoacă să ghicim minutul și marcatorul primului gol în Atletico Madrid - Real Madrid, pentru un premiu fabulos de 125.000 RON.

Participarea la concursul Predictor Golden Goal este gratuită pentru cei care au cont activ pe www.unibet.ro. Cei care aleg să parieze minim 25 RON pe partida din capitala Spaniei primesc o șansă în plus la concurs.

Programul meciurilor de top din weekend + luni, 8 martie

6 martie, ora 19:30 - Bayern Munchen vs. Borussia Dortmund (Bundesliga)

6 martie, ora 21:45 - Juventus vs. Lazio (Serie A)

7 martie, ora 17:15 - Atletico Madrid vs. Real Madrid (La Liga)

7 martie, ora 18:30 - Manchester City vs. Manchester United (Premier League)

8 martie, ora 21:45 - Inter vs. Atalanta (Serie A)

Bayern Munchen - Borussia Dortmund: Se așteaptă spectacol cu multe goluri

Derbiul clasic din Bundesliga, meciul Bayern Munchen - Borussia Dortmund a fost în ultima perioadă clar dominat de bavarezi, care reprezintă echipa pe val. Acum, după 23 de etape în campionatul Germaniei, Borussia Dortmund ocupă locul 5 în clasament, iar Bayern este pe poziția 1.

Ultimele 4 meciuri directe disputate la Munchen au reprezentat nu doar victorii pentru Bayern, ci și adevărate spectacole cu multe goluri. Gazdele meciului de sâmbătă seara s-au impus cu 4-0, 5-0, 6-0 și 2-1.

Se repetă istoria? Iată un pont care merită toată atenția în acest weekend: în oferta de pariuri online Bundesliga la Unibet se poate folosi funcția Creare Pariu pentru a construi un bilet cu 2 selecții - Victorie Bayern & Peste 2.5 goluri în meci - pe același bilet, cu o cotă unică de 1.98.

Manchester City - Manchester United: Oaspeții au mai mare nevoie de victorie

Chiar dacă Manchester City este echipa momentului în Premier League, ocupând fotoliul de lider la o distanță reconfortantă de locul secund (14 puncte), Manchester United (locul 2) este clar o echipă care le poate pune oricând probleme „cetățenilor”. Se poate spune că meciul ar putea fi mai important pentru oaspeți, iar United are și un istoric bun cu City. În precedentele 3 partide din campionat, s-a impus de două ori și a remizat o dată.

Disputat fără spectatori în tribune, meciul de pe Etihad Stadium ar putea consemna un nou rezultat pozitiv pentru Manchester United. Pariul Șansă Dublă X2 este cotat cu 2.55 în oferta de pariuri Premier League de la Unibet. Da, Manchester City este cu siguranță o formație extrem de puternică, însă trebuie subliniat faptul că United a cedat o singură dată în cele mai recente 21 de meciuri din Premier League.

Atletico Madrid - Real Madrid: Un nou episod din rivalitatea Simeone vs. Zidane

Derby-ul orașului Madrid este unul din cele mai atractive din Europa, iar de data aceasta Atletico Madrid este echipa aflată într-o formă mai bună. Liderul din La Liga are cu 5 puncte mai mult decât Real Madrid, deși are un meci mai puțin disputat.

Echipa lui Diego Simeone poate profita de meciul direct cu Real pentru o victorie dedicată fanilor, dar mai ales pentru a se fixa mai bine pe prima poziție în clasament (Barcelona urmărește de asemenea de aproape, fiind la egalitate de puncte cu formația lui Zidane). Real Madrid vine după 6 meciuri consecutive fără înfrângere, dar s-a chinuit destul de tare pentru a obține un egal în meciul cu Real Sociedad, disputat chiar pe propriul teren.

Un pont interesant pentru cei care pariază pe acest meci este Atletico nu pierde & Sub 3.5 goluri în meci, cotă 1.84 la Unibet.

Și în Serie A au loc partide interesante. Juventus are șanse bune să obțină cele 3 puncte în fața lui Lazio, iar liderul Inter are un examen destul de dificil în compania imprevizibilei Atalanta.

*Cotele prezentate pot suferi modificări în orice moment.

TIPZOR SRL