Anunt incepere proiect finanțat prin măsura „Granturi pentru

capital de lucru acordate IMM-urilor”

PRO SEVEN PLUS SRL anunta lansarea proiectul cu titlul ”PRO” proiect  nr RUE 424 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 02/03/2021-02/03/2022.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea companiei PRO SEVEN PLUS SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minimum 6 luni,

-menținerea/suplimentarea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 614876.4225 lei din care : 534675.15 lei grant si 80201.2725 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020]

Date de contact:

Persoană de contact:

Tanase Iulian

Mail: proseven.constanta@gmail.com

Telefon: 0721431111

Comunicat publicat de Brandion Agency.