TEMSA a mai făcut un pas în ceea ce privește exporturile de autobuze electrice si va livra la Buzău patru autobuze Avenue Electron până la sfârșitul anului 2021.

După livrarea primului său autobuz electric în Suedia în ultimele luni, TEMSA își consolidează poziția pe piețele globale prin noi exporturi.

Mai mult, vehiculele produse de TEMSA vor avea un succes mult mai mare în domeniul vehiculelor electrice având în vedere parteneriatul Sabancı Holding, PPF Group și compania-soră Škoda Transportation.

„Continuăm să lucrăm pentru a ne consolida poziția pe piețele externe, în special în Europa, beneficiind de cunoștințele partenerilor noștri și puterea lor competitivă pe piețele internaționale. Electrificarea este în prezent cel mai important subiect din lumea transporturilor. Vom continua să dezvoltăm tehnologii pentru vehicule care plasează cercetarea, dezvoltarea și inovația în centrul strategiei noastre de creștere și să exportăm vehiculele noastre într-o gamă variată de produse pregătite pentru producția de serie", a declarat Hakan Koralp, directorul de vânzări și marketing al TEMSA.

La licitația organizată la Buzău în iulie anul trecut, TEMSA a câștigat cu vehiculul electric Avenue Electron, depășindu-și competitorii la nivel global. În cadrul contractului, TEMSA va livra până in 2021 patru autobuze electrice model Avenue Electron proiectate, dezvoltate și fabricate în Adana. Livrarea include și două stații de încărcare rapida de 150 kw și 4 statii de incarcare lenta de 80 kw.

TEMSA se numără printre companiile de top la nivel mondial în ceea ce privește vehiculele electrice.

„Dezvoltăm tehnologii pentru vehicule electrice de mulți ani. Cu vehiculele pe care le proiectăm, dezvoltăm și fabricăm la fabrica noastră din Adana, ne propunem să contribuim la viitorul transportului și durabilității lumii noastre. Totodata, aceasta reusita se datoreaza si colaborarii stranse cu Autoutil Rom, partenerul nostru in Romania, a carui experienta solida in piata de autovehicule cu propulsie electrica a contribuit la abordarea cu success a acestui prim proiect ecologic", a adaugat Hakan Koralp.

SURSA: Autoutil Rom