Exista spatii comerciale online de care nu ne putem lipsi, de ale caror produse si servicii avem nevoie, iar daca este vorba despre ceva nou, intelegem necesitatea dupa ce analizam oferta.

USI CLASS se incadreaza in categoria magazinelor online care ofera pachete atractive de produse si servicii, avantajoase atat pentru clientii persoane fizice, cat si persoane juridice.

USI CLASS se ocupa de tot ce este nevoie pentru securizarea locuintelor si a spatiilor comerciale

Fiind specializat in comercializarea de usi interior si usi metalice de exterior, respectiv sisteme de supraveghere video, magazinul USI CLASS a creat un serviciu complet pentru ca locuinta sau alt spatiu (spatiu de birouri, un business mic).

Clientii nu doar ca se vor bucura de o gama diversificata de produse din cele doua categorii, insa pot solicita si servicii conexe:

• consultanta in vederea achizitionarii modelului potrivit de usa si sistemul optim pentru spatiu
  • montaj si mententanta, la costuri avantajoase

Gama variata de usi interior si usi pentru exterior - ce garanteaza USI CLASS pentru aceasta categorie de produse?

Exista 2 game de usi de interior: usi LUX si usi MDF. Oricare dintre modele din catalog sunt de calitate si accesibile ca pret, iar costurile de montaj sunt si ele convenabile. Designul usilor de interior este actual si exista modele de usa care se incadreaza in orice tip de decor interior.

• Usi pentru exterior

Modelele de usi pentru exterior pot fi achizitionate atat pentru case, cat si pentru apartamente. Usile pentru exterior comercializate de USI CLASS sunt usi metalice, care prezinta protectie antiefractie ridicata si sunt si compatibile cu montajul sistemelor video de supraveghere.

Echipa USI CLASS cunoaste nevoia unui serviciu complet - achizitie si montaj usi - astfel ca asigura si aceste lucrari de montaj, contra cost, la cererea clientilor din Bucuresti si Ilfov.

Pe langa calitatea oferita si serviciul adiacent de montaj, clientii beneficiaza si de garantie la aceste usi (2 ani).

De ce sa investesti intr-un sistem de supraveghere video?

Indiferent de cat de sigura este zona in care sa afla casa, apartamentul sau spatiul pe care il administrezi, cand vine vorba despre siguranta anti-efractie, este important sa investesti intr-un sistem de supraveghere video.

Este cunoscut faptul ca un sistem de supraveghere video descurajeaza infractorii, reducand riscul ca locuinta sa devina tinta acestora. Mai apoi, in cazul in care ar avea loc un jaf atunci cand nu este nimeni acasa, sistemul de supraveghere video este in functiune, pentru dovezi.

In plus, un sistem supraveghere video nu este optim doar pentru astfe de situatii, ci si pentru incidente cu vecinii, pentru a-i proteja pe cei dragi si bunurile pastrate in interior.

Oferte speciale pentru usi + sisteme supraveghere - De ce sa optezi pentru acest pachet de servicii?

Siguranta casei incepe inca de la intrare: o usa metalica prezinta un grad ridicat antiefractie si sporeste siguranta locuintei, iar in combinatie cu sistemul de supraveghere video, se creeaza un sistem securizat inteligent si eficient.

Care sunt principalele motive pentru a-ti securiza astfel locuinta?

• Tu si cei dragi va veti simti in siguranta

Un plus de siguranta este binevenit si securizarea casei reprezinta un proiect ce ar trebui sa devina prioritar. Sa te simti in siguranta inseamna sa aduci calitate vietii tale si a celor dragi, fara a te ingrijora pentru ei si bunurile din casa sau birou.

• Protejarea celor dragi

Cei mai mici si cei mai in varsta trebuie protejati in permanenta. Pentru ca tu sa iti desfasori activitatile zilnice fara sa stai cu grija, un sistem de supraveghere montat acasa iti va aduce linistea: copiii, parintii si bunicii tai vor fi in siguranta.

• Siguranta bunurilor

Un incident precum un jaf este neplacut si bineinteles ca nimeni nu isi doreste sa se gandeasca la gestionarea unuia. Chiar daca nu este vorba despre valori mari, bunurile si documentele din locuinte sau de la birou pot fi importante pentru afacere. De aceea, este preferabil sa actionezi prudent si sa securizezi spatiul, luand masurile pe care USI CLASS ti le pune la dispozitie.

Beneficiezi de consultanta pentru achizitie si recomandari de montaj, echipa USI CLASS fiindu-ti alaturi pentru crearea sistemul de siguranta optim - tip usa, sistem supraveghere.

Cum poti comanda?

Atat usile, cat si sistemele video de supraveghere pot fi comandate telefonic la numarul 0770.509.890, prin email contact@usi-class.ro, dar si direct din Showroom-ul din Bucuresti de pe Strada Valea Cascadelor Nr.18.

Clientii solicitanti din Bucuresti si Ilfov pot beneficia si de montaj si mentenanta contra cost.

Cat despre comenzile in alte orase sunt livrate rapid, din stoc propriu, prin curier rapid, la adresa solicitata.

Date de contact:

Magazin online: www.usi-class.ro