SKEPSIS ADVERTISING SRL anunță lansarea proiectului cu titlul ”Grant capital de lucru - SKEPSIS ADVERTISING SRL” proiect nr. RUE 1499 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioadă de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 13.01.2021.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea societății SKEPSIS ADVERTISING SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

- menținerea activității pe o perioadă de minim 6 luni,

- menținerea/suplimentarea numărului locurilor de muncă față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor.

Valoarea proiectului este de 748.502,17 lei (valoarea totala) din care: 650.871,45 lei grant si 97.630,7175 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

Persoana de contact:

Mirela Vlad

Website: www.skepsis.ro

Telefon:0740100470

Email: bella.vlad@skepsis.ro

Comunicat publicat de Brandion Agency.