ANTILAG SENIOR S.R.L. anunță lansarea proiectul cu titlul ”CERERE” - Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-uri proiect  nr RUE 1642 înscris în cadrul Măsurii ”Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE , respectiv 11.12.2020.

Obiectivul proiectului îl reprezintă sprijinirea firmei ANTILAG SENIOR S.R.L. prin acordarea ajutorului de stat sub forma de grant de capital de lucru.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

-menținerea activității pe o perioada de minim 6 luni,

-menținerea numărului locurilor de munca față de data depunerii cererii, pe o perioadă de minimum 6 luni, la data acordării granturilor

Valoarea proiectului este de 236399.52 lei (valoarea totala) din care : 205564.8 lei grant si 30834.72 lei cofinanțare.

Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regionala prin Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

ANDREA GALFI

Tel.0756.369.666