S.C. FUTURE PEOPLE MUSIC AGENCY  S.R.L., în calitate de beneficiar, anunță lansarea proiectului, înscris în cadrul Măsurii „Granturi pentru capital de lucru”, instituită prin OUG nr. 130/2020.

Proiectul se derulează pe o perioada de maxim 12 luni, începând cu data semnării contractului de finanțare cu Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri/ AIMMAIPE, respectiv 17.12.2020.

Obiectivul proiectului îl reprezintă ajutorul de stat acordat sub formă de grant pentru capital de lucru, în baza formularului electronic de înscriere și a documentației anexe, prin măsura „Granturi pentru capital de lucru”, denumit în continuare Măsură, implementată de către Ministerul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri (MEEMA) și Agenția pentru IMM, Atragere de Investiții și Promovarea Exportului (AIMMAIPE) în conformitatea cu prevederile Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 130/2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014 – 2020, în contextul crizei provocate de Covid -19, cu completările și modificările ulterioare – sprijinirea SC FUTURE PEOPLE MUSIC AGENCY SRL.

Proiectul are printre principalele rezultate, următoarele:

• mentinerea activitatii pe o perioada de minim 6 luni;
  • mentinerea numarului locurilor de munca fata de data depunerii cererii, pe o perioada de minimum 6 luni, la data acordarii granturilor;
  • perioada de implementare: 06.01.2021-05.06.2021.

Valoarea totală a proiectului este de 694140,86 RON, din care Grant: 603600.75 RON si Cofinantare: 90540.11 RON.

Locatia implementarii: România, judeţul Ilfov, localitatea Moara Vlăsiei, strada Paris, nr. 24, cod poştal 077130, Sat Caciulati, PARTER, Camera 2

Persoană de contact: Marin-Vlasceanu Cristina-Mariana

E-mail: futurepeoplemusic1@gmail.com

Telefon: 0749285030

SC FUTURE PEOPLE MUSIC AGENCY SRL

Sediu social: ILFOV, localitatea Căciulaţi, str. Str. PARIS, nr. 24, PARTER, CAMERA 2

CUI 31457046  J23/1881/2019

Comunicat publicat de Brandion.