Foarte multe mame și-au dat seama de importanța jucăriilor în viața copiilor lor și au realizat că dacă vor ca prichindeii să se dezvolte psihic și fizic armonios, atunci, cu siguranță, au nevoie de astfel de obiecte distractive și educative în egală măsură. Fiecare își amintește cu drag de perioada copilăriei, de acea jucărie atât de dragă pe care o purta peste tot și de care nu putea să se dezlipească, așa că este normal ca micuții lor să simtă același lucru.

Multe dintre mamele din România sunt de părere că nu toate jucăriile sunt bune, pentru că ele nu trebuie să servească doar distracției, ci și acumulării de cunoștințe, dezvoltării diferitelor abilități fizice sau a emoțiilor etc. În continuare ele preferă să le ofere copiilor jucăriile clasice, cum ar fi mingea, cuburile din lemn, păpușile, coarda de sărit, dar nu uită de noutățile în domeniu.

Iată care sunt cele 5 JUCĂRII pe care mămicile le oferă copiilor cu vârsta între 3 și 5 ani!

Învățarea prin joacă este esențială pentru evoluția ulterioară a micuților, îndemnându-i la acțiune și perseverență. Dacă vrei un copil cu multe succese în viața de adult, atunci comandă jucării, încurajând și dezvoltând creativitatea, imaginația și abilitățile acestuia.

1.         Plastilina inteligentă este o invenție impresionantă, pe care orice copil și-o dorește. Extrem de maleabilă, se întinde ușor, nu murdărește deloc mâinile și poate să devină distracția perfectă în caz de plictiseală, pentru că se poate transforma rapid într-o minge care sare, precum una de cauciuc. Tot ce trebuie să facă micuțul este să o modeleze în formă de sferă. Foarte interesant este faptul că poate fi lovită brusc, spărgându-se în bucăți mici, dar și faptul că nu se usucă niciodată, iar acest lucru înseamnă că nu e nevoie ca mămicile să facă de multe ori o astfel de investiție;

1. Muzicuța pentru copii este o jucărie foarte iubită de către orice generație. Este distractivă și reușește rapid să obișnuiască urechea micuțului cu notele muzicale, să-i traseze drumul către dezvoltarea abilităților senzoriale, vizuale, tactile, auditive. Instrumentul muzical este simplu, amuzant și poate să creeze o legătură foarte puternică între copii și părinți;

1. Jucăriile de pluș moderne, care înfățișează personaje iubite din desene animate, sunt total diferite de cele vechi la o observare mai atentă. Ele se pot desface în diferite părți datorită magneților și părților cu arici, putând fi asamblate la loc în cele mai haioase moduri. De asemenea, doar apăsând pe un buton, personajul va începe să vorbească, transmițând diferite fraze celebre;

1. Seturile de construcție rămân printre preferatele copiilor, dar și adulților care îi vor ajuta pe cei mici să descopere magia jocurilor. Metodele de joacă cu ajutorul pieselor de construcție sunt infinite, ele fiind utilizate și la grădiniță sau la școală, stimulând creativitatea și antrenând imaginația copiilor. Oricine se gândește să facă un cadou adevărat pentru ziua unui prichindel ar trebui să știe că seturile acestea sunt primite cu mult entuziasm;

1. Tăblița de scris este altă jucărie educativă apreciată de majoritatea mămicilor. Toată lumea știe că micuții abia așteaptă să pună mâna pe creion și să deseneze pe orice nimeresc, inclusiv pe pereți. Femeile recunosc faptul că tăblița le dă ocazia copiilor să-și dovedească din plin creativitatea și imaginația, fără să mai fie tentați să deseneze pereții locuinței.

În concluzie, dacă vrei să ai un copil fericit, care să evolueze cât mai bine pe viitor, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic, ține cont de recomandările acestor mămici, care au aflat care sunt jucăriile cele mai tentante pentru prichindeii lor.

Date client:

Ramix Vision S.R.L.