COD GALBEN: 05-03-2021 ora 10 Intre 05 martie, ora 16:00 - 06 martie, ora 16:00 se va semnala ninsori moderate cantitativ, viscolZone in conform textului;

Motto: “Întreprinderea de afaceri are două - și doar două - funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și inovația produc rezultare; toate celelalte sunt costuri.” - Peter Drucker

Joi 17.12.2020 a avut loc Lansarea oficială Revista Patronatului Român, la Grand Hotel Continental – eveniment transmis live online pe social media.

Evenimentul, ce a continuat cu Editia a III-a a Conferinței online „Dezvoltare si inovație în afaceri”,

a fost sustinut de partenerii media: CAPITALUL, financialintelligence.ro, Revista de cultură, șah si business Pallas Athena,  clubantreprenor.ro,

si de partenerii: INSTITUTUL ARBITRAL ROMAN – partener principal, Editura C.H. Beck, cezariulian.ro, GRAND HOTEL CONTINENTAL,

s-a bucurat de prezența conducerii Confederației Patronatul Român:
Gheorghe Naghiu – Președintele Confederația Patronatul Român

Ambasador Dumitru Tănase – Presedinte de Onoare Patronatul Român
Cornel Ionașcu – Prim-Vicepreședinte Confederația Patronatul Român
Bogdan Crețu – Managerul general Confederația Patronatul Român – Centrul de formare și consultanță pentru Mediul de afaceri
Teodor Guy – Vicepreședinte Confederația Patronatul Român
Florescu Stefan Dan – Vicepreședinte Confederația Patronatul Român

Gheorghe Teseleanu, Stefan Pricop, Mark Dodo SORIN

Cezar Iulian Armașu – Editorul Revistei Patronatului Român, Vicepreședinte PR și comunicare Confederația Patronatul Român

și de prezenta invitaților speciali:
Ioan Mircea Pa
șcu, Profesor. Director of the Center for Strategic Studies National School of Political Studies and Public Administration, Bucharest
Mirela Iovu – Președinte Asociatia Consilierilor Juridici din Sistemul Financiar Bancar

Geanina Vodă, membru fondator și executive manager al FinancialIntelligence.ro

Mircea Fica, Fondator & Senior Editor clubantreprenor.ro

Alina Duduciuc, Prodecan Facultatea de Comunicare și Relații Publice, Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative

Oana Dimitriu, Doctor in drept, Director editorial Editura Ch Beck,

Aristotel Bunescu – Redactor Sef Revista online de cultura, șah și business Chess Corporate Pallas Athena

Valerica Ciocioi de la Training Explore SRL, este formator acreditat de ANC, coach, trainer și public speaker certificat John Maxwell Team România, trainer certificat People Keys în Analiza comportamentală metoda Maxwell DISC

Dan A. Orlandea. Trainer&Coach partener JMT.

cărora Revista Patronatului Român le mulțumește în mod deosebit pentru participare.

Detalii: https://revistapatronatuluiroman.ro/conferinta-cpr-2020/

Editor,