Sursa foto: https://www.germanquality.ro/ravak-blix-bldp2-usa-dus-culisanta-doua-elemente-120-cm.html

Baia este considerată spaţiul în care ne „curăţăm” de stresul zilnic. Motivul pentru care proprietarii de locuinţe acordă tot mai multă atenție băii este că acesta a devenit un spaţiul indispensabil pentru relaxare. Cu atât mai mult, în această perioadă incertă pe care o traversăm cu toţii, cea în care pandemia ne afectează tot mai mult, motivele de igienă şi relaxare sunt cu atât mai importante. Mai ales pe perioada anotimpului rece.

Dacă intenţionezi să îţi remodelezi baia, poţi alege modelul preferat din categoria cabine de dus calitative şi cu siguranţă investiţia ta va avea motive de apreciere din partea tuturor membrilor familiei tale. Stilul atemporal al celor mai moderne cabine de duș este tot mai apreciat de oamenii care vor să crească gradul de confort din propria casă. În rândurile care urmează sunt prezentate principalele avantaje ale cabinelor de duș calitative.

1. Te bucuri de o notă estetică unică şi elegantă

Ce ar putea fi mai elegant şi modern decât o cabină de duș din sticlă? Varietatea opţiunilor de proiectare a cabinei de duș te ajută să găseşti mărimea perfectă pentru orice baie, în orice stil, indiferent de dimensiuni. În loc de sticlă transparentă poţi opta pentru sticlă mată sau nuanțată, astfel adaugi un aspect unic spaţiului din baia ta.

De asemenea, poţi chiar personaliza, fie la comandă, fie din gama accesoriilor standard, mânerele sau cadrul cabinei, în funcţie de estetica integrală a băii. Pentru un aspect incredibil de elegant, poţi opta pentru carcase de sticlă fără cadru. Astfel de cabine nu sunt susţinute de un cadru vizibil şi, astfel, adaugă o notă minimalistă care produce şi mai mult plăcere, în timpul petrecut la duş.

1. Caracter ergonomic şi posibilitatea instalării cabinei de duș în orice spaţiu

O cabină de dus calitativă promite un aspect elegant. O astfel de cabină se poate adapta confortabil în orice formă, indiferent de stilul sau dimensiunile băii tale. Spre deosebire de o cadă care poate fi instalată doar sub forma unor dimensiuni standard, cabina de duș este mult mai “versatilă”. Această caracteristică se traduce prin ergonomie, calitate, confort, eleganță.

1. Eficientizarea spaţiului intim, în dependenţă doar de confortul personal

Pentru că majoritatea oamenilor locuiesc la bloc, în apartamente, utilizarea inteligentă a spaţiului personal este esenţială. Baia ta poate să fie compusă dintr-o varietate de caracteristici şi produse. Si, în acelaşi timp, să nu arate înghesuit. O cabină de dus calitativă este soluţia perfectă pentru ca baia ta să dispună de mai mult spaţiu.

În concepţia modernă a designului de interior, cabina de duș conferă iluzia continuităţii în spaţiu. O perdea de duș, de exemplu, va crea o limită, făcând astfel ca baia să pară că este mai mică decât în realitate.

1. Cea mai importantă caracteristică a cabinelor de duș rămâne întreţinerea redusă

Având în vedere că majoritatea dintre noi ducem vieţi agitate şi spaţiile personale sunt deseori aglomerate, orice caracteristică elegantă şi confortabilă în spaţiul intim generează un grad mai mare de relaxare. O cabină de duș produce atât un farmec deosebit şi modern, cat si economie de timp, intrucat nu necesită multa întreţinere.

Odată montata cabina de duș iti ofera luxul de a nu fi nevoit/ă să te ocupi, ulterior, de curăţarea acesteia cu peria şi substanţe chimice, cum se întâmplă în situaţia in care ai o cadă. Deseori este folosită sticla securizată, aceasta fiind foarte rezistentă la zgârieturi sau fisuri. Anumite cabine de duș pot fi acoperite cu un strat protector care ajută la evitarea petelor de apă şi săpun. În final, totul este o chestiune de preferinţe personale. Important este să îţi utilizezi spaţiul cum crezi mai bine de cuviinţă, bucurându-te de timpul petrecut acasă, în compania celor dragi ţie.