In perioada  21.11,22.11,23,11.2020   a avut loc un  eveniment dedicat integrarii profesionale a persoanelor  din grupul tinta care au beneficiat de cursuri de instruire .Evenimentul a fost organizat în cadrul proiectului ”A.U.R.I.T- ActiUni pentru Reducerea numărului de persoane aflate în Risc de excluziune prin măsuri Integrate în Medieșul Aurit”, contract POCU/18/4.1/101814, Proiect cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, implementat de Primăria Comunei Medieșu Aurit, în parteneriat cu FGC ACTIV GRUP SRL, în calitate de Partener 1, MANAGEMENT & TRAINING SOLUTIONS SRL – Partener 2, ȘCOALA GIMNAZIALĂ ”GEORGE COȘBUC" MEDIEȘU AURIT – Partener 3.

Evenimentul  a avut ca obiectiv punerea in contact a persoanelor din grupul tinta care au facut cursuri de invatare a unei meserii cu firmele care au disponibile locuri de munca in judet.Evenimentul s-a desfasurat pe carcursul a 3 zile cu participarea unui numar de 10 firme din zona si peste de 100 de personae din grupul tinta.In cadrul evenimentului au fost informatii participantii de oportunitatile de pe piata de munca.Evenimentul a fost promovat si in mass media locala.Participantilor li sau oferit brosuri de informare .Toti participantii au beneficiat de catering.Au fost luate masuri de distantare sociala ,s-au distribuit masti de unica folosinta.