COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:30 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt, Județul Dolj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:00 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Argeş, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 17 Intre 17:30 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Giurgiu, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:20 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala local - ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Buzău, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Compania românească Romvac a dezvoltat produse de uz uman cu anticorpi IgY specifici împotriva unora dintre cele mai periculoase infecții cu tulpini bacteriene, virale şi fungice și care au dezvoltat rezistență la antibiotice. Infecții respiratorii, urinare, gastro-intestinale sau cutanate cu Escherichia coli, Staphylococcus aureus, Salmonella spp., Streptococcus pneumoniae sau Clostridium difficile etc. pot fi rezolvate acum, cu ajutorul anticorpilor IgY specifici care acționează exact asupra microorganismului ce provoacă infecția respectivă.

Anticorpi împotriva microorganismelor izolate de la pacienții din spitale

Într-o lume în care lupta împotriva bacteriilor este pierdută din cauza ineficienței antibioticelor, Romvac Company S.A. a creat și a dezvoltat produsele din gama Imunoinstant cu imunoglobuline Y specifice, din Ouăle Hiperimune provenite de la găini hiperimunizate cu microorganisme inactivate, patogene pentru om și care au fost izolate de la diferiți pacienți din spitalele din România.

Anticorpii IgY din produsele Imunoinstant acţionează împotriva infecţiilor cu diferite localizări, precum cele urinare, respiratorii, digestive, cutanate, genitale, gastrice, gastrointestinale, dar şi în afecţiuni parodontale. La cabinetul de medicină complementară al companiei, s-au prezentat, de asemenea, şi pacienţi cu acnee determinată de infecţia cu Staphylococcus aureus, pacienți cu plăgi atone infectate cu Staphylococcus aureus MRSA, Pseudomonas aeruginosa, Klebsiella spp., Candida spp., Escherichia coli; dar şi pacienți cu dermatite de diferite forme determinate de Staphylococcus aureus.

Anticorpi IgY împotriva a 30 de tulpini bacterine, fungice și virale

La ora actuală, Romvac produce IgY în terapia specifică recomandată în cazul infecţiilor provocate de 30 de tulpini, printre care și Streptococcus pneumoniae, Salmonella spp., Clostridium difficile, Candida albicans, Candida glabrata, Helicobacter pylori, Herpes simplex, HPV, virusul varicelo-zosterian etc..

Terapia personalizată cu IgY împotriva bacteriilor multirezistente

”Unul dintre cele mai mari avantaje ale produselor Imunoinstant este că pot fi personalizate în funcție de pacient și/sau infecție. Astfel, dacă în urma analizelor efectuate, se constată că tulpina bacteriană cu care se confruntă pacientul nu se regăsește printre cele 30 împotriva cărora acționează imunoglobulina Y din Oul Hiperimun, atunci în 60 de zile, specialiștii de la Romvac pot crea imunoglobulina specifică împotriva noii tulpini identificate, asigurând o terapie personalizată.”, declară Dr. Viorica Chiurciu, Director General al Romvac.

IgY specifice cu efect curativ și profilactic

Anticorpii IgY specifici au nu numai efect curativ ci și unul profilactic, deoarce, în cazul unui om sănătos, crează o barieră împotriva posibilelor infecții, ajutând la întărirea sistemului imunitar și la menținerea stării de bine a întregului organism.

”Parctic, vorbim de imunitate pasivă, deoarece organismul nostru primește gata pregătiți, anticorpii de care are nevoie, fără a mai fi obligat să îi producă singur ca în cazul vaccinării”, mai spune Dr. Viorica Chiurciu.

Produsele sunt recomandate copiilor, adulților și vârstnicilor, fiind ușor de administrat ca soluţii, suspensii, granule liofilizate, spray-uri şi unguente, pe cale orală, nazală, oculară sau prin aplicare la nivel cutanat.

Romvac - 5 decenii în domeniul medicinei

Companie românească cu tradiție de aproape 5 decenii în medicina veterinară și umană, Romvac, după ani de cercetare științifică, a lansat pe piață în 2014, Oul Hiperimun PC2 și gama de produse Imunoinstant ca alternativă la ineficiența tratamentului antimicrobian în infecțiile cu tulpini multirezistente.

Romvac Company S.A.

Cătălina Staicu