COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:30 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt, Județul Dolj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:00 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Argeş, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 17 Intre 17:30 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Giurgiu, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:20 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala local - ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Buzău, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Se joacă din nou fotbal intens în Europa, marți și miercuri seară fiind programată etapa a doua a grupelor Champions League. Surprize pot apărea și acum, la fel ca săptămâna trecută, când cel mai uimitor rezultat s-a consemnat chiar la Madrid, unde Real a pierdut în confruntarea cu Șahtior Donețk, scor 2-3. Pentru a condimenta cât mai bine spectacolul din Liga Campionilor, poți să profiți de ponturile pentru pariuri online propuse mai jos, mai ales că cei de la Unibet oferă super cote și super promoții asociate fotbalului european de top.

Iată câteva idei demne de luat în calcul pentru pariuri Champions League, etapa din 27 - 28 octombrie 2020:

Juventus - Barcelona - cel mult un gol în prima repriză - cotă 1.42 oferită de Unibet

Meciul Juventus - Barcelona este cap de afiș în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Un astfel de meci poate avea orice rezultat. Până și statisticile întâlnirilor recente sunt foarte echilibrate. În condițiile în care 2 din 4 meciuri directe s-au terminat la egalitate, 0-0, putem anticipa faptul că este foarte posibil ca prima repriză să fie una în care ambele echipe sunt atente mai degrabă să nu greșească în defensivă. Astfel, poți alege pariul pe faptul că se înscrie maximum 1 gol în prima repriză - cotă 1.42 la Unibet.

În sprijinul acestui pont de pariere vine și faptul că, în ultimele 9 meciuri dintre cele două formații, doar o singură dată s-a marcat mai mult de un gol în prima jumătate a partidei. Italienii joacă de obicei pragmatic, cautând o victorie la limită, cu atenție pe apărare și pe a profita de greșelile adversarilor pe contra-atac. Barcelona ar putea aborda meciul de asemenea destul de prudent, mai ales că în week-end a cedat în El Clasico, 1-3 cu Real Madrid în La Liga.

Dinamo Kiev învinge în meciul cu Ferencvaros - cotă 2.18 la Unibet

Ferencvaros are o experiență foarte limitată în fotbalul de top și este puțin probabil să aducă rezultate prea bune într-o grupă grea, cu Barcelona, Juventus și Dinamo Kiev. Echipa din Ucraina joacă excelent de la venirea lui Mircea Lucescu, având în 12 meciuri jucate o singură înfrângere. Meciul pierdut s-a consemnat chiar în Liga Campionilor, etapa trecută, cu Juventus Torino. Dinamo Kiev merge sigur la victorie în Ungaria, iar o victorie în fața celor de la Ferencvaros are cotă 2.18 la casa de pariuri Unibet - o cotă de care poți profita!

Bayern înscrie în ambele reprize cu Lokomotiv - cotă 1.50 în oferta Unibet

Actuala deținătoare a trofeului Champions League, Bayern Munchen, vizitează Moscova pentru meciul de marți seară cu Lokomotiv - partidă programată mai devreme față de ora oficială din Liga Campionilor, ținând cont de fusul orar diferit - mai exact la ora 19:55. Cu cotă 1.16 pentru victorie, germanii sunt mari favoriți, unii considerând că deplasarea este o simplă formalitate pentru cucerirea punctelor la Moscova. Pentru o cotă mai bună la pariuri, ai putea alege o variantă isteață din oferta Unibet - cotă 1.50 pentru opțiunea în care Bayern marchează în ambele reprize.

Bayern Munchen a punctat în ambele jumătăți de meci în fiecare dintre ultimele 6 jocuri disputate. În runda precedentă din Liga Campionilor, germanii au câștigat categoric cu Atletico Madrid (4-0), iar Lokomotiv Moscova a terminat la egalitate în Austria, 2-2 cu Salzburg. Poți găsi multe alte variante de joc cu cote chiar mai mari în secțiunea Liga Campionilor de pe website-ul Unibet.

Vezi și alte promoții și oferte ce-ți pot aduce mari câștiguri

Cei de la Unibet oferă valuri de campanii promoționale legate de Champions League în această toamnă. Foarte populară pe site-ul web unibet.ro este secțiunea Game of Champions - Liga Campionilor, un joc de tip quiz cu un mega premiu de 125.000 de lei. Partea și mai bună este că participarea este gratuită, pe baza răspunsurilor la unele întrebări - detalii complete pe pagina dedicată.

Merită să profiți și de cotele speciale - Mega cote de Top la Champions League. Cu 8 ore înainte de începerea meciului, se măresc unele cote de joc, ajungând la valori pur și simplu wow! De asemenea, vezi și oportunitatea de pariu live gratuit de 25 RON, dacă mizezi pre-meci minim 50 RON, din secțiunea ”Pariuri Combo”, la cote de minim 1.40, pe orice meci de Champions League.

.

TIPZOR SRL