COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:30 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt, Județul Dolj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:00 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Argeş, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 17 Intre 17:30 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Giurgiu, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:20 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala local - ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Buzău, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea;

Pentru a-și putea continua activitatea din biroul central și din regiuni și pentru a veni în întâmpinarea nevoilor clienților proprii, UTI Facility Management și-a completat în 2020, anul pandemiei cu SARS-CoV-2, gama de soluții cu aparate și roboți de dezinfecție. Pe lângă colaborarea cu producători internaționali, compania produce aparate și sisteme complexe de dezinfecție în gama UVC, care distrug până la 99% dintre virusuri, bacterii și fungi.

De asemenea, asigurăm servicii integrate de dezinfecție a suprafețelor, obiectelor, volumelor de aer pentru: birouri, depozite, spații comerciale, industriale, de curierat, spații publice închise, spitale, cabinete medicale, farmacii, instituții de învățământ, mijloace de transport, mall-uri, aeroporturi (inclusiv în aeronave), companii de transport (autocare, vagoane de tren și de metrou), agenții bancare etc.

Impactul primului val pandemic a fost unul zguduitor pentru mediul economic românesc, însă cel de-al doilea, pe care îl traversăm în prezent, se estimează că va fi devastator pentru foarte multe afaceri. Cu ajutorul tehnologiior de dezinfecție, firmele care nu-și pot reloca activitățile în mediul online și nu pot implementa măsuri de telemuncă, dar și instituțiile publice care trebuie să continue să lucreze cu cetățenii, vor obține un mediu de lucru sănătos și un spațiu de interacțiune securizat din perspectiva riscurilor epidemiologice.

Astfel, UTI Facility Management produce și comercializează tehnologii de dezinfecție cu agenți fizici, respectiv cu lumină cu lumină UV-C de 253 nm, care este cea mai puternică și mai eficientă:

• Kituri portabile cu lămpi UV
  • Robot autonom pentru dezinfectare
  • Sterilizator „mână curentă” pentru scări rulante
  • Sterilizator pentru cabine de lift (cu montaj pe sau în cabina liftului)
  • Lămpi și accesorii UV (cu led sau cu inducție)
  • Sisteme de dezinfectare a aerului din spații închise
  • Sisteme personalizate de dezinfecție cu UV pentru aparate de aer condiționat
  • Sisteme personalizate de dezinfectie pentru proiecte de ventilatie și tubulaturi

Prețurile echipamentelor dezvoltate de UTI Facility Management sunt avantajoase, iar echipamentele pot fi customizate în funcție de spațiile care trebuie dezinfectate.

În funcție de intensitatea razelor UV și de suprafața care trebuie igienziată, specialiștii noștri pot recomanda kituri cu un număr variabil de lămpi UV. Spre exemplu, un kit de dezinfecție în încăperi și locații în care se lucrează manual și este necesară igienizarea periodică a suprafețelor, cum ar fi un cabinet medical, notarial, un birou etc. costă 380 euro + TVA. Un kit de dezinfecție eficientă și rapidă a aerului în încăperile și locațiile tranzitate de multe persoane, cum sunt birourile de tip open space, sălile de clasă, sălile de așteptare, costă 350 eur +TVA. Un kit cu 6 aparate, fiecare dintre ele echipat cu câte 2 lămpi cu radiație UV-C și care poate dezinfecta săli cu capacitate mare, depozite, unități bancare, spații comerciale, spații de producție, ajunge la 1.230 euro + TVA.

UTI Facility Management vinde echipamentele de dezinfecție pe care clienții le pot opera cu personalul propriu, dar și prestează servicii de dezinfecție cu propriile echipamente UV. Prețul pentru 1 mp dezinfectat este de aproximativ 2 lei + TVA. Ofertele pentru soluțiile și serviciile destinate clienților se vor face după o analiză detaliată a spațiilor și a destinațiilor acestora și se pot particulariza.

Compania noastră le oferă clienților săi și tehnologii de dezinfecție cu agenți chimici:

• Sisteme de nebulizare
  • Sisteme de ozonificare (dezinfectare cu ozon)
  • Imunocub (purificare moleculară)

Mai multe detalii despre tehnologiile și serviciile noastre puteți găsi pe www.utifm.ro. Ne puteți contacta la adresa: dcc@uti.eu.com.

Pe 5 octombrie 2020 Grupul UTI a aniversat 30 de ani de activitate.

UTI Facility Management, companie membră UTI, are capital integral românesc și oferă o gamă complexă de servicii și tehnologii de ultimă generație pentru siguranța și confortul clienților: facility management, sisteme integrate de securitate fizică, sisteme de scanare cu raze X, tehnologii de dezinfecție, management computerizat al proceselor, call center, dispecerat operațional, client web monitoring, securizare și monitorizare de flote auto.

Direcția Comunicare Corporatistă

UTI