COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:30 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt, Județul Dolj, Județul Vâlcea; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 18 Intre 18:00 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Argeş, Județul Dâmboviţa; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 17 Intre 17:30 si 20:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Giurgiu, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:20 si 20:00 se va semnala Ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii local sub 200 m in Județul Olt; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala local - ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Argeş, Județul Buzău, Județul Prahova, Județul Călăraşi, Județul Giurgiu, Județul Ilfov, Județul Dâmboviţa, Județul Teleorman; COD GALBEN: 28-11-2020 ora 16 Intre 16:00 si 20:00 se va semnala ceață care va determina scăderea vizibilității, local sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea;

ExSa, o filială a Sabancı Holding și PPF IndustryCo (membră a  Škoda Transportation) au finalizat toate procesele oficiale de achiziție a Temsa Transportation Vehicles. TEMSA, care deservește industria turcă de peste 50 de ani, este din nou pe drumul cel bun pentru a face noi investiții. TEMSA operează pe cele mai competitive piețe europene, cum ar fi Franța, Germania, Italia și Anglia, cu peste 12 mii de vehicule livrate și va continua să își extindă prezența în regiune în perioada următoare.

În urma aprobărilor finale emise de autoritățile locale și internaționale competente, Sabancı Holding și PPF Group, care este acționarul majoritar al Škoda Transportation, au preluat conducerea TEMSA. TEMSA, o companie care activeaza pe piata din Turcia de peste 50 de ani, va deveni din nou un actor important al economiei acestei țări cu noua sa structură organizațională stabilită prin parteneriatul  incheiat intre Exsa Export Sanayi Mamulleri Satıș ve Araștırma A.Ș., subsidiara a companiei Sabancı Holding și PPF IndustryCo. B.V. (PPF), membră a Grupului PPF.

Până în prezent, TEMSA a exportat peste 12 mii de vehicule în 66 de țări diferite și creșterea sa în Europa va continua în perioada următoare. Având o rețea extinsă de dealeri și service-uri în Europa, în special în Franța, Germania, Italia și Anglia, compania TEMSA este recunoscută ca unul dintre actorii cheie din regiune; valorificând cunoștințele și recunoașterea internațională a parteneriatului Sabancı - PPF (Škoda), acesta va crește și mai mult influenta Temsa și își va consolida poziția pe piață și segmentele sale de operare.

REALIZAREA UNEI DIFERENȚE PRIN IMPLEMENTAREA  STRATEGIEI DE DEZVOLTARE PRIN INOVARE

CEO-ul Sabancı Holding, Cenk Alper, a menționat că sectorul auto este în prezent dominat, la scara globalĂ, de competiție tehnologică și a continuat: „Într-un astfel de mediu, credem că TEMSA va face diferența nu numai prin capabilitățile sale de producție de înaltă calitate, ci și prin strategia de creștere bazată pe inovare. TEMSA, o companie care a exportat peste 12 mii de vehicule în 66 de țări diferite până acum, are succes pe piețele externe și credem că împreună cu Škoda Transportation vor putea să-și valorifice mai mult potențialul. Vedem soluțiile de transport electric ca fiind viitorul transportului public, iar TEMSA va deveni una dintre companiile emblematice în perioada următoare, făcând noi investiții în acest domeniu. Vom valorifica cunoștințele tehnologice ale partenerului nostru Škoda Transportation pe acest segment și ne vom uni forțele pentru a crește oportunitățile de afaceri ale  companiei TEMSA ”.

Directorul de investiții al Grupului PPF, Ladislav Chvátal, a apreciat, de asemenea, parteneriatul cu Sabanci Holding ca fiind unul puternic, cu experiență și cunoștințe dobandite la nivel internațional. „Credem că există multe domenii în care putem găsi oportunități de afaceri reciproce și putem folosi punctele forte ale ambilor parteneri.”

PARTENERIAT ȘI ORIZONTURI  NOI PENTRU TEMSA

Cenk Alper, CEO-ul Sabancı Holding, a continuat: „Škoda Transportation este lider european în producția de trenuri, vagoane de metrou, troleibuze și tramvaie cu podea joasă. Mai mult, în Turcia, soluțiile de sistem feroviar ale Škoda Transportation facilitează în prezent transportul urban în Konya și Eskișehir. De acum înainte, la TEMSA, scopul nostru este să avem o prezență puternică și pe piața sistemului feroviar, cu sistemele de transport public feroviar care se află în portofoliul Škoda Transportation. ”

UN NOU CEO: TOLGA KAAN DOĞANCIOĞLU

Tolga Kaan Doğancıoğlu, care a lucrat recent pentru Kordsa, membru al grupului Sabancı, este noul CEO al TEMSA, companie care este unul dintre principalii jucători din sectorul turc de autobuze și midibusuri și care , până acum, a exportat peste 12 mii de vehicule proiectate de inginerii turci în 66 de țări diferite. În trecut, Tolga Kaan Doğancıoğlu a lucrat în segmente de producție și proiectare din sectorul auto și are o vastă experiență în acest sector; el va contribui la procesul de asigurare a continuității producției la standarde competitive a TEMSA în perioada următoare și la consolidarea poziției companiei pe piețele unde activează. Mai mult, Tolga Kaan Doğancıoğlu va conduce TEMSA spre dezvoltarea domeniilor cu potențial de creștere, cum ar fi transportul inteligent, vehiculele electrice și autonome.

DESPRE GRUPUL SABANCI

Sabancı Holding, unul dintre cele mai importante conglomerate din Turcia, este compania mamă și administrează companiile grupului Sabancı cu o abordare strategică a portofoliului. Principalele domenii de activitate ale Grupului Sabancı sunt; servicii bancare, asigurări, energie, industriale, materiale de construcții și comerț cu amănuntul. Companiile grupului Sabancı sunt lideri de piață în majoritatea sectoarelor respective.

DESPRE TOLGA KAAN DOĞANCIOĞLU

După absolvirea liceului Anatolian Ankara și a Departamentului de inginerie mecanică din cadrul ODTÜ (Universitatea Tehnică din Orientul Mijlociu), Tolga Kaan Doğancıoğlu și-a început cariera la ASELSAN și apoi a lucrat pentru companiile ENKA Teknik și Ford Otosan unde a finalizat mai multe proiecte naționale și internaționale. În același an a absolvit un program privat de MBA la Universitatea Koç.

În 2005, a părăsit Ford Otosan pentru a înființa Hexagon Studio Engineering and Design Company și a lucrat ca director general al acestei companii timp de 12 ani.

În decembrie 2017 Tolga Kaan Doğancıoğlu s-a alăturat grupului Sabancı în calitate de director de proiect și dezvoltare a afacerilor din cadrul Departamentului Industrial al grupului și a fost numit director de dezvoltare a afacerilor in cadrul Kordsa în iulie 2018. Când TEMSA a fost transferata prin parteneriatul Sabancı Holding și PPF Group, a fost numit CEO al TEMSA.

Este căsătorit, are doi copii și vorbește fluent engleza și germana.

DESPRE SKODA TRANSPORTATION

Skoda Transportation, una dintre corporațiile de top din domeniu industrial și ingineresc din lume, este membră al Grupului PPF, care investește într-o gamă largă de afaceri, inclusiv servicii bancare și financiare, telecomunicații, biotehnologie, asigurări, imobiliare, agricultură și inginerie. Înființată în Republica Cehă, compania a fabricat prima sa locomotivă în 1920 și a continuat să crească în mod sustenabil în ultimii 100 de ani.

Până în prezent, Skoda Transportation a combinat experiența și cunoștințele tehnice substanțiale, în special în transportul urban, producând 5500 de locomotive electrice, peste 850 de vagoane de metrou, 14 500 de troleibuze, 950 de vagoane și peste 1000 de tramvaie cu podea joasă în 7 unități de productie diferite, situate pe un suprafața totală de 250 de mii de metri pătrați, iar tramvaiele proiectate de Skoda Transportation sunt utilizate în prezent în provinciile Eskișehir și Konya din Turcia.

Date de contact: Anadolu Automobil Rom

Link: https://isuzu.com.ro/