COD PORTOCALIU: 23-06-2021 ora 10 Intre val de căldură și disconfort termic accentuat Interval de valabilitate se va semnala val de căldură și disconfort termic accentuat Interval de valabilitate COD ROSU: 23-06-2021 ora 10 Intre temperaturi extreme și disconfort termic deosebit de accentuat Interval de valabilitate se va semnala temperaturi extreme și disconfort termic deosebit de accentuat Interval de valabilitate COD PORTOCALIU: 23-06-2021 ora 21 Intre 21:55 si 22:45 se va semnala averse torențiale ce vor acumula 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici dimensiuni, vijelie in Județul Brăila, Județul Ialomiţa; COD PORTOCALIU: 23-06-2021 ora 21 Intre 21:15 si 22:15 se va semnala averse torențiale ce vor acumula peste 35 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină și vijelie. in Județul Tulcea; COD PORTOCALIU: 23-06-2021 ora 21 Intre 21:00 si 22:00 se va semnala averse torențiale ce vor acumula 35...40 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de mici și medii dimensiuni, vijelie in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău;

Compania românească M&M Product din Râșnov lansează, în premieră pe piața din România, folia termo ecosustenabilă din PE VERDE (polietilenă verde), având ca resursă trestia-de-zahăr - sursă biologică, regenererabilă care, prin însăși cultivarea ei, produce oxigen și reduce CO2 din atmosferă. Produsele și soluțiile de ambalare sunt oferite sub brandul the smart green și fac parte din linia de business Ambalaje flexibile High Performance.

Produsele și soluțiile the smart green respectă filosofia companiei, bazată pe principiul celor 4e de înaltă performanță: economic, eficient, eco-sustenabil și easy to apply (ușurință în utilizare).

Produsele the smart green se adresează tuturor producătorilor și platformelor de logistică care doresc să contribuie la reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și la ocrotirea mediului înconjurător, în același timp cu eficientizarea procesului de ambalare.

Materia primă folosită la fabricarea polietilenei I’m green™ este etanolul obținut din trestia-de-zahăr , un biopolimer care oferă amprentă favorabilă de carbon.

the smart green are proprietăți tehnice superioare, aspect deosebit  iar la sfârșitul duratei de viață poate fi reciclată în aceleași lanțuri dezvoltate deja pentru polietilena convențională; înlocuirea polietilenei convenționale cu cea verde nu necesită investiții în utilaje noi de ambalare.

”Încă de la început, deviza noastă a fost nouă ne pasă, de aceea obiectivul nostru cel mai important a fost și este performanța. Oferim soluții customizate prin experiență și inteligență aplicată: auditare, evaluare și testarea soluțiilor superioare oferite. De-a lungul celor 25 de ani de existență, ne-am asumat rolul de inovatori și pionieri pe piața din România, promovând soluții care reduc consumul de mase plastice și fabricând folii din plastic ecosustenabile. the smart green este răspunsul nostru la nevoia acută de ocrotire a mediului înconjurător, este soluția pentru diminuarea gazelor cu efect de seră prin folosirea cât mai redusă a maselor plastice provenite din petrol”, declară Melinda Mureșan, General Manager M&M Product.

La nivel strategic, proiectul este coordonat de Aliz Kosza – business mentor & strateg, în cadrul unei co-finanțări BERD România pentru afaceri mici și mijlocii. Prin acest proiect, compania și-a creat și o nouă identitate vizuală și a început un proces inevitabil de transformare organizațională, prin implementarea unui nou model de management.

Despre M&M Product

M&M Product activează pe piața din România din 1994, deține o platformă la Râșnov (producție și depozit central) și operează în țară prin 5 puncte de lucru regionale: București, Cluj, Craiova, Bacău, Timișoara.

Compania are 2 divizii, producție și distribuție, și trei linii de business: Ambalaje flexibile Standard, Ambalaje flexibile High Perfromance (HP  și smart green) și Utilaje.

Cele 3 branduri al companiei sunt: optim, high performance, the smart green

M&M Product comercializează și brandurile unor furnizori strategici.