COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 03:00 si 07:00 se va semnala local ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Sibiu; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:20 si 07:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Timiş, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:10 si 07:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău, Județul Călăraşi; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:10 si 07:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Botoşani, Județul Galaţi, Județul Vrancea, Județul Vaslui; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:10 si 07:00 se va semnala - ceaţă care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:00 si 07:00 se va semnala local ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Covasna, Județul Braşov, Județul Mureş, Județul Harghita, Județul Harghita; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:00 si 07:00 se va semnala local ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Sălaj, Județul Cluj, Județul Bistriţa-Năsăud;

Digitalizarea nu mai este un trend, pentru că funcționarea unui business, indiferent de tipul acestuia, necesită prezență online, iar competentele de gestionarea a unui server sunt indispensabile.

Perfecționarea abilităților pe partea de SQL Server devin un atu și vă ajută să  gestionați mai bine  businessul. Pentru persoanele independente competențele SQL pot fi pasul important spre antreprenoriat.

Steve Jobs spunea în unul dintre discursurile sale celebre: “Fiecare dintre noi ar trebui să înveţe să programeze un calculator… pentru că asta ne învaţă să gândim”. Acesta este un principiu sănătos de dezvoltare şi progres.

Cursuri SQL  - ce sunt şi cui se adresează

SQL Server este unul dintre cele mai puternice sisteme de gestionare a bazelor de date inițiate de gigantul Microsoft. Vine cu numeroase unelte şi instrumente de gestionare a datelor astfel încât activitatea unei companii este facil gestionată. Serverele SQL înseamnă economie de timp, soluționarea corectă a resurselor şi vine cu numeroase beneficii financiare. Ajută companiile să crească prin descoperirea punctelor slabe şi, în acelaşi timp, oferă soluţii pentru remedierea acestora. Companiile care utilizează aceste servere au randament mai bun cu costuri mai mici, faţă de cele ce aleg agenți externi de control a bazelor de date.

Cursurile SQL, concepute de ITAdviser sunt menite să îmbunătăţească activitatea într-o firmă. Prin specializarea angajaţilor în gestionarea bazelor de date,  clienţii, furnizorii şi programările rămân în interior. Compania are acces direct la informaţii în timp real. Sunt eliminaţi astfel colaboratori terţi din exterior și timpii morți.

Pot participa la aceste cursuri angajaţii companiilor, care doresc să se perfecţioneze în acest domeniu dar şi persoanele fizice care doresc să câştige competențe valoroase ce vor constitui un plus în CV. Practic, un curs dezvoltarea bazelor de date SQL, reprezintă o investiţie în dezvoltarea companiei şi totodată aduce un plus de încredere acordat angajatului trimis la perfecţionare.

Persoanele fizice care doresc să parcurgă cursuri SQL vor beneficia la final de competențe noi, de mai multă încredere, şi vor intra în posesia unui certificat care atestă cunoştinţele acumulate.

De ce sunt ITAdviser partenerii ideali?

Experienţă, eficiență, soluţii de predare interactive, informaţii uşor de asimilat, metode de învăţare inovatoare, acestea sunt doar câteva dintre beneficiile pe care le veți avea alegând să învăţaţi cu ITAdviser.

• Experienţa - ca şi voi, şi echipa ITAdviser s-a perfecţionat continuu şi a are alături oameni bine pregătiţi, capabili să vă ajute să învăţaţi.
  • Eficiență - cursurile realizate nu sunt doar bife trecute într-un registru, sunt soluţii care vă ajută să evoluaţi. Vin cu informații și soluții valoroase, astfel final, cei ce parcurg toate etapele au competențe reale. Ştiu limbajul SQL, ştiu să gestioneze bazele de date, să folosească tool-urile şi să lucreze în cloud.

• Soluţii de predare interactive  - ITAdviser vine cu metode actualizate de predare, cursurile se desfăşoară online, fiind adaptate la situaţia actuală. Fiecare parte parcursă este interactiva şi cursanţii sunt antrenați direct în procesul de predare. Datorită instrumentelor  folosite informațiile sunt mai uşor asimilate de participanţi.

Învăţarea continuă contribuie la creşterea încrederii,  este esenţială pentru dezvoltarea oamenilor şi, totodată, este cel mai eficient mod de a progresa.

Date de contact:

ITAdviser