Compania LUKOIL a lansat cea de-a doua ediție a Concursului de proiecte socio-culturale. Proiectele pot fi depuse până pe 20 octombrie, câștigătorii urmând să fie desemnați la începutul lunii noiembrie

Competițția este concepută pentru a stimula și sprijini inițiativele comunității locale, dar și naționale.

Pot participa entități de tipul organizațiilor non-comerciale și neguvernamentale, precum și organizații publice din domeniul culturii și educației

Compania LUKOIL organizează și desfășoară actualul concurs, în ansamblul numeroaselor activități și evenimente derulate în domeniul responsabilității sociale corporatiste de-a lungul anilor.

Rafinaria PETROTEL-LUKOIL si LUKOIL ROMANIA sunt promotori activi ai dezvoltării durabile și ai activităților sustenabile, fiind parteneri activi în cadrul comunităților în care își desfășoară activitatea.

Termenii și condițiile pentru depunerea candidaturilor sunt specificate în Regulamentul Concursului, care poate fi accesat pe site-ul:  www.cciph.ro , https://cciph.ro/2019/08/concurs-de-proiecte-sociale-si-culturale-ale-pao-lukoil-in-romania/ precum și pe facebook-ul Rafinăriei PETROTEL-LUKOIL.

prin THE ADDRESS BUSINESS

ch@clahar.eu