Data 23.09.2020

Finalizarea proiectului „Dezvoltarea societății Continental Cargo Broker S.R.L. prin achiziția de utilaje pentru lucrări de amenajare a terenului și diversificarea activității

Continental Cargo Broker S.R.L., în calitate de Beneficiar, anunță finalizarea proiectului „Dezvoltarea societății Continental Cargo Broker S.R.L. prin achiziția de utilaje pentru lucrări de amenajare a terenului și diversificarea activității”, cod SMIS 119376, finanțat prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, Axa prioritară 2 - ”Îmbunătățirea competitivității întreprinderilor mici și mijlocii”, Prioritatea de investiţii 2.1 A ITI - ”Promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri”.

Obiectivele proiectului sunt:

Obiectivul general al proiectului are în vedere creșterea competitivității economice a societății CONTINENTAL CARGO BROKER S.R.L. prin achiziția de noi echipamente tehnologice, privind diversificarea serviciilor oferite și dezvoltarea capacității umane prin înființarea a unui (1) nou loc de muncă, destinat persoanelor din grupuri vulnerabile, în termen de 22 luni de la primirea finanțării nerambursabile.

Obiectivele specifice ale proiectului vizează:

OS1: Creșterea cotei de piață și atragerea de noi clienți pentru societatea CONTINENTAL CARGO BROKER S.R.L. prin achiziționarea de noi echipamente tehnologice în termen de 6 luni de la semnarea Contractului de Finanțare.

OS2: Creșterea profitabilității societății și a nivelului cifrei de afaceri în termen de 12 luni de la             finalizarea perioadei de implementare, prin prestarea de noi servicii, respectiv lucrări de pregătire a terenului în conformitate cu codul CAEN 4312 autorizat la locația de implementare a proiectului.

OS3: Dezvoltarea capitalului uman al societății prin înființarea unui nou loc de muncă, destinat     persoanelor din categorii defavorizate în maximum 22 luni de la semnarea Contractului de                   Finanțare.

Rezultatele proiectului sunt:

1. Creșterea competitivității economice a societății CONTINENTAL CARGO BROKER S.R.L. prin achiziția de echipamente specifice extinderii și diverificării activității curente.

2. Creșterea capacității administrative a societății CONTINENTAL CARGO BROKER S.R.L. prin înființarea unui loc de muncă necesar în diversificarea și extinderea activității.

Valoarea totală a proiectului este de 1.211.273,17 lei, din care valoarea contribuției din FEDR este de 766.185,50 lei.

Impactul investiției la nivelul localității/regiunii: Prin proiect, au fost achiziționate echipamente tehnologice noi, avându-se în vedere extinderea și diverificarea activității curente a societății CONTINENTAL CARGO BROKER S.R.L., respectiv prin lucrări de pregătire a terenului și s-a creat un nou loc de muncă din rândul persoanelor defavorizate prin care s-a întărit capacitatea                            administrativă a societății.

Informaţii suplimentare despre proiect se pot obţine la: B-dul Nicolae Balcescu, nr. 33, Sc. A, Et. 4, Ap. 36, Municipiul București, Sector 1, România, Telefon: 0735 382 488, e-mail: office@cargobroker.ro

Investim în viitorul tău! Proiect cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin

Programul Operațional Regional 2014-2020