Motto: “Întreprinderea de afaceri are două - și doar două - funcții de bază: marketing și inovare. Marketingul și inovația produc rezultare; toate celelalte sunt costuri.” - Peter Drucker

Confederația Patronatul Român anunță o nouă etapă în procesul de dezvoltare și schimbare.
Un nou obiectiv a devenit prioritar: sprijinul acordat membrilor și partenerilor, antreprenorilor români nemembri, pentru dezvoltarea afacerilor, pentru depășirea dificultăților, inclusiv cele generate de criza medicală.

Astfel, Confederația Patronatul Român anunța:

1. A editat Revista Patronatului Român – https://revistapatronatuluiroman.ro/, revistă online, cu misiunea de a facilita comunicarea între patronat, membri și parteneri, între patronat și mediul de afaceri românesc, un instrument ce pune la dispoziția membrilor și a mediului de afaceri informații utile pentru dezvoltarea managementului și a afacerilor.

2. Organizează Conferința Online a Confederației Patronatul Român: “Dezvoltare și inovație în afaceri”.
Sunt invitați să participe:
- membrii și partenerii Patronatului Român,
- oameni de afaceri români ce își îndreaptă atenția către mișcarea patronală ca o formă de sprijin, protecție și reprezentare a intereselor lor.

Conferința Online se va desfășura în data de 10 octombrie 2020.

Ordinea de zi cuprinde subiecte de actualitate pentru oamenii de afaceri, identificarea de soluții concrete:

1. Prezentarea revistei online: Revista Patronatului Român
- avantaje și instrumente de comunicare
- invitați pentru prezentare: editori, redactori și specialiști în marketing.

2. Surse de finanțare:
a. Fonduri europne.
b. Instrumente bancare și fonduri de investiții.
- Invitați pentru prezentare soluții și răspuns la întrebări: consultanți și profesioniști cu experiență

3. Investiții străine.
- Prezentare parteneri starini al Patronatului, potențiali investitori.

4. Prezentarea soluției practice de realizare a promovării brandurilor membrilor Patronatului și a creșterii volumului de vânzări/cumpărări, clienți/furnizori, informații despre piață și servicii auxiliare: - QBursa – Bursa de comerț - a Patronatului Român.

Evenimentul este deschis tuturor afacerilor, entitătilor și organizațiilor – indiferent de mărimea lor.

Conferința, organizată cu sprijinul QBursa, este prima dintr-o serie de evenimente proiectate de Confederația Patronatului Român pentru a identifica nevoile specifice mediului de afaceri, propunând soluții concrete, adaptate actualei perioade și specificului întreprinderilor românești.

Lansarea oficială a Revistei Patronatului Român – moment festiv și mediatizat ce va marca îmbogățirea mediului de afaceri cu o voce reprezentativă, va avea loc în data de 05 noiembrie 2020.

Gheorghe Naghiu,
Pre
ședinte

Cezar Iulian Armașu,