COD PORTOCALIU: 30-09-2020 ora 10 se va semnala ploi abundenteZone afectate

București, 16 septembrie 2020. Luni, 14 septembrie 2020, odată cu deschiderea noului an școlar, în prezența profesorilor și elevilor, compania Agrii România a înmânat tablete la Liceul Demostene Botez, loc. Trușesti, jud. Botoșani. Acțiunea a fost parte a campaniei ”Agrii, alături de învățământul agricol românesc”, campanie prin care o parte din vânzări a fost redirecționată către achiziția de tablete, pentru a le dona elevilor.

Ne-a onorat propunerea Agrii România de a veni în instituția noastră și de a dona tablete elevilor, atât de necesare în condițiile actuale ale învățământului românesc. Elevii noștri de la clasele de agricultură au primit cu entuziasm și bucurie tabletele, pe care le vor utiliza în activitățile școlare. Avem elevi care vor să urmeze o facultate cu profil agricol, așa că ne bucură foarte mult că ați ajuns în liceul nostru pentru a-i cunoaște”, a declarat prof. Daniela Fecioru-Cantemir, director al Liceului Demostene Botez, loc. Trușesti, jud. Botoșani.

Entuziasmul cu care copiii au primit tabletele reprezintă pentru Agrii România un motiv de a merge mai departe, de a ne implica în continuare în astfel de acțiuni, acțiuni benefice pentru comunitățile în care Agrii își desfășoară activitatea. Mâinile aspre de la munca câmpului, simplitatea și inocența acestor elevi, a fost pentru noi încă o dovadă a faptului că am mers acolo unde trebuia, și că acei elevi chiar aveau nevoie de un astfel de ajutor”, a spus Valerian Iștoc, Business Development Director Agrii România, odată cu înmânarea tabletelor.

Campania „Agrii, alături de învățământul agricol românesc”, încă nu s-a încheiat, 30 octombrie 2020 fiind ultima zi, iar fermierii pot achiziționa în continuare produse Agrii România. Reamintim produsele care fac parte din campania ”Agrii, alături de învățământul agricol românesc”:

- 3 lei pentru tablete/sac din hibrizii de rapiță Cristal și LG Aspect;

- 10 lei pentru tablete/tona de sămânță de grâu din soiurile: RGT Montecarlo, Alhambra, RGT Reform, RGT Venezio și Trublion;

- 30 lei pentru tablete/pachet comercial sămânță;

- 1 leu pentru tablete/litru de fertilizanți foliari din gama Foliq (Foliq Bor, Foliq Bor NP, Foliq Cereale și Foliq N Universal);

- 10 lei pentru tablete/tona de îngrășăminte speciale din gama Airtek.

Agrii România mulțumește fermierilor că prin achiziția de produse din portofoliul companiei sprijină împreună viitorul educației în școlile agricole românești.

www.agrii.ro