COD PORTOCALIU: 30-09-2020 ora 10 se va semnala ploi abundenteZone afectate COD GALBEN: 30-09-2020 ora 12 Intre 12:15 si 18:00 se va semnala local - intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Olt, Județul Dolj, Județul Mehedinţi; COD GALBEN: 30-09-2020 ora 12 Intre 12:15 si 18:00 se va semnala local - intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55-65 km/h in Județul Giurgiu, Județul Teleorman;

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține și în acest an Turneul Internațional Stradivarius, asigurând deopotrivă și serviciile juridice necesare pentru organizarea acestuia.

Turneul Internațional Stradivarius 2020 „PIAZZOLLA 99” propune, la 99 de ani de la naşterea muzicianului Astor Piazzolla, o călătorie muzicală unică oferită de violonistul Alexandru Tomescu - Vioara Stradivarius Elder Voicu și artistul argentinian de bandoneon, Omar Massa, în cadrul a 12 concerte în aer liber în România în perioada 3 – 20 septembrie.

Aflat la a XIII-a ediţie, Turneul Internațional Stradivarius a fost iniţiat şi susţinut în fiecare an de către violonistul Alexandru Tomescu.

***

Popovici Nițu Stoica & Asociații susține cu entuziasm proiecte de cercetare-dezvoltare, ştiinţifice, culturale sau artistice, într-un cadru mai larg, programatic, de recuperare și promovare a valorilor românești autentice, de patrimoniu cultural, dar şi natural.

Suntem constant alături de artişti români, în toate formele de exprimare, de la Alexandru Tomescu şi proiectele sale Balada sau Stradivarius la Henri Mavrodin şi misiunea de recuperare a memoriei culturale a Atelierelor de Creaţie Pangratti.  Susţinem deopotrivă proiecte sociolo-antropologice sau etnografice, precum proiectul Romania. După 30 aflat în prezent în stadiu de ‚teren’ în întreaga ţară, sub coordonarea profesorului Mirel Bănică.

După extraordinarul ecou local şi internaţional obţinut de proiectul România Neîmblânzită, la care cu onoare şi mandrie a participat ca partener principal,  Popovici Nițu Stoica & Asociații a susţinut recent iniţiativa Norei Anghelescu, de descoperire şi valorizare adecvată a unei părţi de patrimoniu natural naţional, atât de puţin cunoscute.

Încă de la înființarea sa, în anul 1995, Popovici Nițu Stoica & Asociații s-a implicat activ în numeroase proiecte stiintifice, culturale sau artistice, sprijinind cercetatori romani, artiști contemporani sau misiuni de recuperare a memoriei culturale românești sau patrimoniului natural. În mod particular, PNSA înțelege că cercetare-dezvoltare rolul promotorilor și al sponsorilor este esențial și este mândră să și-l asume ca pe o responsabilitate față de comunitate.

Popovici Nițu Stoica & Asociații continuă astfel o lungă tradiție a avocaturii românești, în sprijinul creației artistice locale.

Mai multe detalii găsiți pe www.pnsa.ro