COD GALBEN: 25-10-2020 Intre 06:40 si 09:00 se va semnala ceaţă care determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m, izolat sub 50 m in Județul Cluj; COD GALBEN: 25-10-2020 Intre 06:30 si 09:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Alba, Județul Sibiu; COD GALBEN: 25-10-2020 Intre 05:30 si 09:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Harghita;

KMW Systems pune la dispoziția utilizatorilor din România sisteme de alarmă wireless Ajax ce s-au impus pe piața sistemelor de securitate prin tehnologii moderne, fiabilitate și eficiență. Ajax și-a demonstrat calitatea și performanțele inclusiv prin certificatele internaționale obținute, fiind în prezent cel mai premiat sistem de alarmă wireless din Europa.

Sistemele Ajax asigură protecție împotriva efracțiilor, incendiilor și inundațiilor 24 de ore din 24 și se remarcă prin multiple avantaje semnificative.

Acestea pot fi instalate și controlate într-un mod facil, direct de pe telefon sau PC, cu ajutorul unei aplicații dedicate. Pentru a oferi o experiență cât mai plăcută de utilizare, aplicația prezintă o interfață foarte intuitivă, iar softurile HUBurilor se actualizează cu regularitate, în mod automat.

Deși sistemele de alarmă Ajax funcționează wireless, acestea sunt la fel de sigure precum cele prin cablu, iar nivelul de flexibilitate este mult mai ridicat. Alarmele sunt transmise în doar câteva milisecunde, utilizatorul primind fie o notificare, fie un sms sau apel. Notificarile pot fi trimise în același timp și dispeceratului, pentru a putea interveni prompt în cazul unei situații de risc.

Pe lângă timpul foarte rapid de răspuns, sistemele Ajax se remarcă și printr-o acuratețe ridicată datorită algoritmilor SmartDetect utilizați, ce asigură protecție împotriva alarmelor false cauzate de animalele de companie.  Astfel, se obține o soluție de securitate ce îmbunătățește considerabil confortul utilizatorilor.

Toți detectorii Ajax au baterii incluse cu o durată de viață de 5-7 ani, iar centralele dispun de acumulatori care, în cazul în care alimentarea cu energie electrică a centralei este întreruptă, vor asigura funcționarea continuă până la restabilirea conexiunii, asigurându-se astfel protecție permanentă.

Datorită sistemului de operare OS Malevich utilizat și protocolului Jeweller, sistemele de alarmă Ajax previn amenințările software și hardware, asigură protecție la interferențe  și criptează datele pentru a reduce riscul pierderilor de informaţii.

Pentru o soluție completă de securitate, alarmele Ajax pot fi integrate cu sistemele de supraveghere video într-o singură aplicație, oferindu-se astfel avantajul unei control mult mai facil.

Cu un design modern și discret ce poate fi integrat cu ușurință în orice decor, sistemele de alarmă Ajax pot fi utilizate cu succes atât pentru securizarea locuințelor, cât și a afacerilor (magazine, spații de birouri, etc).

“Trendul recent pentru cererile de sisteme de alarmă se concentrează masiv către sistemele pe care utilizatorii finali le pot înțelege fără să aibă o pregătire minuțioasă în domeniu. Astfel, au un avantaj major sistemele care se pot instala facil, rapid și fără a necesita personal specializat în acest domeniu. Sistemele AJAX răspund cu brio cererilor de acest tip fără a pierde din vedere avantajele pe care un sistem profesional le oferă: conectarea la un centru de monitorizare, fiabilitatea și securitatea în exploatare. De asemenea, deoarece sistemele AJAX nu necesită conectarea prin cablu a tuturor componentelor (centrale, senzori, transmisii de date, etc), instalarea și configurarea se realizează extrem de rapid, de multe ori chiar în 15 minute.” declară Mihai Stanciu, director tehnic KMW Systems.

Mai multe detalii despre sistemele de alarmă wireless Ajax se găsesc pe www.kmw-shop.ro

Despre KMW Systems

KMW Systems este unul dintre principalii jucători de pe piața sistemelor de securitate din România, ce oferă soluții profesionale și competitive de supraveghere video, videointerfonie, control acces, incendiu și sisteme de alarmă. Cu un portofoliu propriu de produse, dar și echipamente ale unor branduri consacrate la nivel mondial, oferta KMW Systems răspunde cu succes necesitaților din piața de peste 16 ani.

Date de contact:

KMW Systems Iasi - Telefon 0232.247.288, Email: sales@kmw.ro, Iași, Str. Sâmbetei, Nr.6

KMW Systems Bucuresti– Telefon 031.425.1607, Email: bucuresti@kmw.ro, București, Str. Județului Nr. 1, Circului Park Tower