Un whiskey cu traditie, Jack Daniel's se numara printre cele mai cunoscute bauturi alcoolice de pe mapamond. Produs in Lynchburg, Tennessee, acesta dateaza inca din secolul 19. Descopera, in cele ce urmeaza, unde poti gasi Jack Daniel's original, la pret de import, dar si cum poti afla care este sortimentul care ti se potriveste.

Origine

Distileria infiintata de „Jack” Newton Daniel a fost inregistrata oficial in 1866, devenind prima distilerie de acest tip din Statele Unite. Savureaza un pahar de Jack Daniel's pret de cateva clipe si vei reusi sa te transpui in America secolului 19, in momentul in care aceasta bautura rafinata a fost descoperita pentru prima oara.

Cum este produs?

Celebrul whiskey contine porumb in proportie de 80% si este filtrat cu strop prin carbune. Ulterior, este maturat in butoaie de stejar din productia proprie. In trecut, Jack Daniel, cel care a infiintat distileria, era cel care degusta bautura alcoolica si decidea daca aceasta este gata pentru a fi servita.

In momentul de fata, degustatorii companiei au preluat acest rol, astfel Jack Daniel's nu depinde de un plan calendaristic. Luand in considerare modul de preparare al acestei bauturi, multe persoane tind sa o considere burbon, insa aceasta denumire nu este in concordanta cu preferintele producatorilor.

Alege sortimentul care ti se potriveste!

Este important sa cunosti istoria unei bauturi atat de prestigioase precum Jack Daniel's, insa si mai important este sa gasesti sortimentul care ti se potriveste. Magazinul online BeiCeVrei este importatorul oficial al acestei bauturi in Romania, astfel ca aici vei gasi Jack Daniel's original, la pret de import.

Iata cateva sortimente de Jack Daniel's pe care le poti incerca pana descoperi care este varianta perfecta pentru tine!

• Black Label (Jack Daniel’s Old No. 7). Nu ai cum sa dai gres cu aceasta varianta clasica de Jack Daniel's. Pret? Poti achizitiona sticla de 0,7 L la 77.56 Lei, iar pe cea de 1 L la 101.99 Lei.

• Jack Daniel's Tennessee Honey. O varianta dulce a acestei bauturi, la mare cautare in aceasta vara, este sortimentul Honey din gama Jack Daniel's – pret: 84 de Lei pentru sticla 0,7 L si 114,99 Lei pentru cea de 1 L.

• Jack Daniel's Gentleman Jack. Aceasta bautura fina si rafinata poate fi savurata in varianta simpla sau intr-un Manhattan, un cocktail ametitor de bun. Pret: 117,02 Lei.

Alege magazinul online BeiCeVrei pentru cele mai bune sortimente de Jack Daniel's – pret de import!

Atunci cand comanzi din magazinul online BeiCeVrei, ai garantia ca primesti o bautura originala, de calitate, la pret avantajos. Fiind importatorul oficial Jack Daniel's din Romania, BeiCeVrei este alegerea preferata pentru toti amatorii de whiskey.

Iata alte avantaje de care te vei bucura alegand sa achizitionezi celebra bautura americana online!

• Ai acces la o gama variata de produse;
  • Beneficiezi de orice sortiment de Jack Daniel's (pret import);
  • Poti plasa comanda la orice ora;
  • Produsele sunt livrate rapid;
  • Esti la curent cu noutatile din acest domeniu, editii limitate s.a.

Acum ca ai aflat cum trebuie sa procedezi pentru a te bucura de whiskey premium, nu mai ramane decat sa accesezi magazinul online BeiCeVrei si sa te relaxezi savurand un pahar de Jack Daniel's!

BeiCeVrei.ro