COD GALBEN: 04-12-2020 Intre 08:00 si 14:00 se va semnala intensificări ale vântului care vor depăși local 60 km/h și izolat 70 km/h; în zona montană, vitezele la rafală vor depăși 70-90 km/h in Județul Caraş-Severin, Județul Timiş; COD GALBEN: 04-12-2020 Intre 07:10 si 10:00 se va semnala intensificări ale vântului ce vor atinge la rafală 55...60 km/h și izolat 70...75 km/h in Județul Sibiu; COD GALBEN: 04-12-2020 Intre 05:00 si 10:00 se va semnala îndeosebi la peste 2000 m, vânt cu rafale ce vor depăși 90...100 km/h in Județul Argeş, Județul Prahova, Județul Dâmboviţa;

S.C. AVICARVIL S.R.L.

Com. Frâncești, Sat Frâncești nr. 1, Jud. Vâlcea.

www.laprovincia.ro

E-mail: office@laprovincia.ro

Râmnicu Vâlcea, 04.08.2020

• Proiectul are o valoare totală de 2,285,253.25 lei, din care peste 49.99% este finanțare nerambursabilă – 1,051,297.28, contribuția proprie fiind de 1,051,718.24 lei.
  • Perioada de implementare este de 12 luni (25.06.2020-24.06.2021).
  • Grupul țintă este alcătuit din 66 de persoane, dintre care:

- 58 angajați care asigură managementul strategic al întreprinderii și care ocupă poziție de management;

- 8 angajați din departamentul de resurse umane;

Dintre cei 66 de angajați vizăm ca:

* persoanele să fie atât din mediul rural, cât și mediul urban;

* cel putin 20% sa fie femei, pentru anumite poziții/departamente, procentul fiind chiar mai ridicat.

„Oamenii sunt unul dintre principalii factori de succes ai oricărei organizații. Orice afacere se bazează pe oameni pentru a rezolva cele mai importante provocări și pentru a oferi servicii și produse excelente clienților, iar angajații trebuie să fie instruiți corespunzător pentru a face acest lucru cu succes. Considerăm că investițiile într-un program de formare eficient sunt extrem de importante, astfel încât am decis că este esențial să oferim acest tip de servicii angajaților noștri. Programul „Un business competitiv investește constant în management – COMPETENT” se adresează managementului și echipelor de resurse umane, însă lucrăm și la implementarea unor programe destinate tuturor nivelurilor ierarhice.” Tiberiu Berbece, Vicepreședinte Grup Carmistin.

Obiectivul general al proiectului este creșterea numărului de manageri și angajați în departamentele de resurse umane activi în domeniul „Procesarea alimentelor și băuturilor”

care beneficiază de programe de dezvoltare a abilităților și competențelor manageriale și specifice domeniului resurselor umane, în vederea adaptării activității profesionale la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv.

Obiectivele specifice ale proiectului sunt:

1. Creșterea numărului de MANAGERI cu 58 de persoane care beneficiază de instrumente, metode, practici standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite, într-un interval de 12 luni, în vederea adaptării activității profesionale la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv/de specializare inteligentă. Acest obiectiv specific se va realiza prin dezvoltarea competențelor și abilităților manageriale și strategice în rândul a 58 de PERSOANE CU FUNCȚII DE MANAGEMENT angajate în sectorul „Procesarea alimentelor și băuturilor”.

1. Creșterea numărului de PERSOANE DIN DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE cu 8 persoane care beneficiază de instrumente, metode, practici standard de management al resurselor umane și de condiții de lucru îmbunătățite în vederea adaptării activității profesionale la dinamica sectoarelor economice cu potențial competitiv/de specializare inteligentă. Acest obiectiv specific se va realiza prin dezvoltarea competențelor și abilităților specifice de resurse umane, în rândul a 8 persoane DIN DEPARTAMENTUL DE RESURSE UMANE angajați în compania Solicitantului, activă în sectorul „Procesării alimentelor și băuturilor”.

Avicarvil S.R.L. a luat naștere în anul 2008, an în care a devenit parte din grupul Carmistin. Avicarvil este, în prezent, unul dintre principalii jucători de pe piața producătorilor de pui din România, cu un model de business integrat și un număr de angajați ce depășește 1.500.

Proiect cofinanțat de UNIUNEA EUROPEANĂ din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020 | Cerere de finanțare POCU/685/3/8| Cod MySMIS 134034| Axă prioritară 3  « Locuri de muncă pentru toți ».

Contact:

Andreea Maglan