Oferind brandului dumneavoastra avantajele de promovare social media, obtineti rezultate mai bune si o vizibilitate mai mare a marcii. O agentie social media cum este re7consulting poate folosi instrumente de promovare facebook ads, marketing digital, administrare social media, pentru a creste expunerea afacerii dumneavoastra.

Sa analizam acum importanta acestor servicii social media in afaceri si ce avantaje obtineti folosindu-le.

1. Mareste vizibilitatea in Social Media

Publicitatea pe retelele de socializare se dezvolta mai repede decat ne-am imaginat. Deoarece tot mai multe companii experimenteaza cu succes publicitatea digitala, e lesne de inteles de ce o administrare social media corecta aduce succes. Iata de ce:

• Costurile de publicitate sunt mai mici. In comparație cu metodele de publicitate traditionale, cum ar fi print, TV si publicitate radio, anunturile postate in campanii facebook ads sunt mult mai ieftine. Mai mult decat atat, daca folositi servicii promovare social media economisiti din bugetul de marketing, cheltuind exact cat aveti nevoie
  • Obiectivul este bine stabilit . Publicitatea traditionala nu va ofera luxul de a contacta publicul tinta așa cum fac anunturile in retelele de socializare. Publicitatea offline se adreeaza tuturor, in timp ce folosind o agentie facebook ads, veti avea un public deja stabilit, veti creste conversiile si in final obtineti un randament mai mare al investitiei.
  • Permite analiza performantei in timp real.  Stiti in orice moment daca anuntul functioneaza si daca trebuie imbunatatit. Orice anunt din campanii facebook poate fi analizat in timp real si se poate estima performanta.

2. Creste gradul de constientizare a brandului

Social media se dovedeste a fi un instrument puternic atunci cand vine vorba de cresterea gradului de constientizare a marcii. Multe companii celebre deja au inteles ca o gama variata de servicii social media si campanii facebook ads realizate de o agentie promovare facebook, ofera un impact cert asupra constientizarii marcii.

Iata cateva sfaturi despre cum puteti spori gradul de constientizare a marcii:

• Gasiti-va publicul tinta. Inainte de a incepe sa va concentrati pe o anumita platforma sociala, aflati dacă publicul dumneavoastra tinta este acolo. O agentie de social media cum este re7consulting va analiza  conversatii si teme relevante despre produsul sau industria dumneavoastra pentru a identifica publicului caruia trebuie sa ii adresati mesajul.
  • Folositi imagini vizuale: Atrageti atentia folosind imagini potrivite. Imaginile si videoclipurile joaca un rol important pentru constientizarea brandului pe canalele de social media.
  • Masurati-va eforturile. Utilizati instrumentele de urmarire furnizate de platforme (de exemplu: Facebook Page Insights) impreună cu alte instrumente externe, cum ar fi shortcut-urile URL, Google Analytics, etc. pentru a analiza si masura activitatea firmei in social media. Utilizati informațiile pe care le obțineti pentru a intelege ce functioneaza, pentru a va optimiza eforturile si pentru a consolida imaginea brandului.
  • Construiți autoritatea brandului.  Daca doriti o rata de implicare mai mare dar si o cunoastere mai buna a marcii, atunci lucrati la construirea autoritatii brandului prin partajarea valorii reale. Un continut real, valoros si original in promovare facebook ads va conduce la o mai mare credibilitate a marcii

3. Stimuleaza traficul de intrare

Traficul directionat este esential pentru eficienta in promovare social media. Este genul de trafic care se transformă in  deoarece este foarte relevant. Daca ignori importanta social media in afaceri, vei fi limitat la cercul tau intern de clienti sau la persoanele care sunt deja familiarizate cu brandul tau.

Prin depunerea unui efort mai mare in promovare afacere pe facebook, creati un canal cu totul nou pentru a atrage traficul de intrare directionat care conduce in final la mai multi clienti si la dezvoltarea afacerii.