COD GALBEN: 13-07-2020 ora 10 Intre 13 iulie, ora 10:00 – 13 iulie, ora 20:00Fenomene vizate se va semnala 13 iulie, ora 10:00 – 13 iulie, ora 20:00Fenomene vizate

Dezinfecteaza.com  este primul site din România care face link-ul între firmele românești și producătorii autohtoni de materiale de protecție și dezinfectanți, în contextul noilor reguli privind protecția muncii, pe perioada epidemiei de Coronavirus.

După ridicarea stării de urgență, toate firmele din România au nevoie de echipamente de protectie ca să-și poată desfășura activitatea în condiții de siguranță.

Sunt peste 475 000 de societăți și organizații în România care au nevoie de servicii de protecție și dezinfectare.

În același timp, atât aceste companii cât și producătorii de servicii și produse care oferă protecție, se lovesc de problema speculanților. Această platformă vine cu o „dezinfectare“ generală a acestui domeniu, oferind un spațiu curat, fără speculă și achiziții disperate.

Dezinfecteaza.com este o platformă de vânzare de echipamente de protecție, medicale și dezinfecție, care se adresează tuturor celor care activează într-un domeniu de activitate în care este o nevoie constantă de astfel de echipamente. Paltforma își propune să creeze o legătură între producătorul român și firmele românești.

Ceea ce face platforma dezinfecteaza.com seamănă foarte mult cu ceea ce fac cei de la alte market place-uri prezente pe piata romaneasca.  Dacă alte market place-uri se adresează consumatorilor casnici , dezinfectează.com se adresează, în mare parte, firmelor, instituțiilor, organizațiilor, în funcție de capacitatea producătorilor care vor alege să facă parte din acest proiect.

Platforma dezinfecteaza.com este un liant necesar între producătorul român de echipamente de protecție-medicale și organizațiile care înteleg că lumea, așa cum o știam noi, nu va mai fi la fel o bună perioadă de timp și sunt conștiente că trebuie să-și protejeze mai bine angajații și, automat, business-urile .

Produsele prezente în platforma sunt cele necesare protecției și dezinfectării suprafețelor, adică măști de protecție, măști medicale, combinezoane de protecție și medicale (ambalate individual, impermeabile , etc), viziere de protecție , dezinfectanți de suprafețe, de mâini, de aparaturi medicale și nu numai, cam tot ce poate acoperi în acest domeniu.

În ceea ce privește prețurile, sunt chiar prețurile producătorilor români. S-ar putea spune chiar că sunt cele mai mici prețuri, dar fluctuațiile sunt foarte mari în perioada aceasta, din cauza speculei de pe piața de echipamente, iar producătorii români nu reușesc, să țină pasul tot timpul cu prețurile importatorilor. Dar dezinfecteaza.com își propune să lege „prietenii“, adică să aducă o constanță în furnizarea de echipamente către firmele și organizațiile care au nevoie de ele în permanență, farmacii, saloane (de frumusețe, de frizerie ), laboratoare (de pâine, de patiserie), restaurante, hoteluri, firme de IT, etc….

„Aceste organizații sunt motorul acestei țări și merită toată atenția noastră; dacă prin ele reușim să ajutăm și producătorii români de echipamente ne vom declara multumiți și dezinfecteaza.com și-a atins scopul“, este mesajul transmis de căre dezvoltatorii platformei.