COD GALBEN: 09-08-2020 ora 15 Intre 15:45 si 17:00 se va semnala vijelie, averse ce vor cumula 25-30 l/mp, grindină de dimensiuni mici, frecvente descărcări electrice in Județul Caraş-Severin, Județul Arad, Județul Timiş; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 15 Intre 15:30 si 17:00 se va semnala local vijelie, averse ce vor cumula 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici in Județul Caraş-Severin; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 15 Intre 15:30 si 16:30 se va semnala averse ce vor cumula 25...30 l/mp, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de mici dimensiuni in Județul Olt, Județul Vâlcea; COD PORTOCALIU: 09-08-2020 ora 15 Intre 15:30 si 16:30 se va semnala vijelie puternică, grindină de dimensiuni mici și medii, averse torențiale ce vor cumula 35-40 l/mp, frecvente descărcări electrice, in Județul Hunedoara; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 15 Intre 15:15 si 16:30 se va semnala vijelie, averse ce vor cumula 25-30 l/mp, frecvente descărcări electrice, grindină de dimensiuni mici in Județul Bihor, Județul Bihor, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 15 Intre 15:00 si 16:00 se va semnala averse ce vor cumula 25-30 l/mp, descărcri electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, grindină de dimensiuni mici in Județul Alba, Județul Alba; COD GALBEN: 09-08-2020 ora 14 Intre 14:00 si 16:00 se va semnala intensificări ale vântului cu rafale de peste 55...60 km/h in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău;

sursa foto: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/camera-candelabru-design-interior-dormitor-262048/

Știm că tânjești după câteva zile libere petrecute departe de casă, în vreun vârf de munte sau poate chiar la mare, dar asta nu înseamnă cu nu poți aduce confortul de care te-ai fi putut bucura în vacanță chiar la tine acasă. Și cum zilele astea le petrecem mai mult înăuntru, de ce să nu profiți de ocazie și să-ți transformi dormitorul într-o cameră de hotel de cinci stele cu doar câteva modificări pentru care nu vei avea nevoie de foarte mulți bani?

În rândurile ce urmează, am strâns pentru tine câteva lucruri pe care ar trebui să ți le cumperi pentru a face din dormitorul tău cel mai confortabil loc de pe pământ. Iată ce ai putea trece pe lista de cumpărături.

Comandă un pat nou

Patul este elementul central al dormitorului, pe care l-ai putea înlocui cu unul cu o saltea mult mai confortabilă, care să-ți ofere protecție a coloanei chiar și în timpul în care tu dormi. Dar cum anume se diferențiază un pat obișnuit de unul pe care te-ai putea odihni atunci când ești în vacanță într-un hotel luxos? Tapițeria acestuia, care e musai să nu lipsească. Tăblia patului, îmbrăcată în burete moale și un material extrem de plăcut la atingere, te va face să te relaxezi mai ușor și să ai un suport al spatelui excelent atunci când citești sau te uiți la televizor, cu perna ridicată la 45 de grade.

Online găsești o mulțime de paturi tapițate la preț avantajos care îți vor fi livrate în cel mai scurt timp, fără să fie nevoie să te deplasezi.

Cumpără o lenjerie de pat din bumbac satinat

Una dintre cele mai plăcute senzații pe care le poți experimenta este cea pe care o ai înainte de culcare, când pilota, salteaua și perna sunt înfățate cu o lenjerie de pat de calitate, care nu se strânge sub tine când dormi și pare că te îmbrățișează. Pentru a te bucura din nou de aceeași senzație pe care o ai când, proaspăt ieșit din duș, te afunzi în lenjeria curată a unui hotel elegant, cumpără un set de pat din bumbac satinat, pe care să îl speli și să îl calci înainte de a-l folosi. Mirosul proaspăt și atingerea fină a acestuia te vor duce pe tărâmul viselor mai devreme decât îți poți imagina, urmând ca a doua zi să te trezești cu mai multă energie ca oricând.

Montează un candelabru măiestuos

Intensitatea luminii e foarte importantă și direct responsabilă de plăcerea ta de a te afla într-o anumită cameră. La fel și aspectul sursei de lumină, așa că în loc de banala aplică, cumpără și montează un candelabru sau o lustră cu mai multe brațe, care să acopere fiecare unghi din încăpere. Dacă stilul dormitorului tău este unul rustic, alege o variantă pe lemn, iar dacă ai preferat să amenajezi camera de dormit într-un stil elegant, mergi pe o sursă de lumină din metal.

Întinde un covor pufos

Și tălpile tale merită răsfățate, iar cu ajutorul unui covor cu fir lung, poți face asta de la prima oră a dimineții. Imaginează-ți cum va fi să cobori din pat pe cel mai pufos covor pe care ai pășit vreodată? Nu-i așa că asta îți va aduce un zâmbet larg pe față? Alege un covor deschis la culoare, dacă restul dormitorului este amenajat în nuanțe pastelate și dacă nu ai animale de companie, sau unul mai intens colorat, dacă ai ales accentele puternice ca laitmotiv al camerei în care te odihnești.

Care idee de mai sus te-a inspirat cel mai mult?

TAMOS