COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 04:00 si 07:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Bacău, Județul Iaşi; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 03:00 si 07:00 se va semnala local ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Alba, Județul Sibiu; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:20 si 07:00 se va semnala ceață care determină reducerea vizibilității local sub 200 m și izolat sub 50 m. in Județul Timiş, Județul Hunedoara; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:10 si 07:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Brăila, Județul Ialomiţa, Județul Buzău, Județul Călăraşi; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:10 si 07:00 se va semnala local ceață care determină reducerea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Botoşani, Județul Galaţi, Județul Vrancea, Județul Vaslui; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:10 si 07:00 se va semnala - ceaţă care determină scăderea vizibilității, local sub 200 m şi izolat sub 50 m in Județul Constanta, Județul Tulcea; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:00 si 07:00 se va semnala local ceață care va determina scăderea vizibilității sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Covasna, Județul Braşov, Județul Mureş, Județul Harghita, Județul Harghita; COD GALBEN: 29-10-2020 Intre 02:00 si 07:00 se va semnala local ceaţă care va determina scăderea vizibilităţii sub 200 m și izolat sub 50 m in Județul Sălaj, Județul Cluj, Județul Bistriţa-Năsăud;

De fiecare dată când călcăm pragul unui client, sau aproape de fiecare dată, suntem întrebați despre subtilități și secrete ale meseriei de instalator. Cum funcționează unele lucruri, ce trebuie să facă în unele cazuri, care sunt cele mai frecvente probleme pe care le întâmpinăm etc..

Practic, în timp ce lucrăm, oferim consultanță gratuită. De cele mai multe ori sfaturile pe care noi le dăm sunt uitate înainte să ieșim pe ușă. Din acest motiv ne-am gândit să scriem o serie de articole iar unele dintre ele să le promovăm în spațiul public pentru creșterea gradului de satisfacție al clienților pentru serviciile de instalații dar și pentru filtrarea firmelor de profil în acest domeniu.

Astfel, dintre cele mai frecvente întrebări pe care noi le primim, este una al cărui răspuns este și cel mai adesea ignorat. Cum sună întrebarea? „Ce ne recomandați să facem ca să meargă totul bine?”.  Referindu-se, bineînțeles, la problemele și avariile pe instalații, fie ele termice or sanitare.

Pe scurt, cele mai importante trei sfaturi sunt :

Primul. Căutați și alegeți o firmă de instalații - instalatori (sau două) de dinainte să aveți nevoie de una. În special în cazul urgențelor, vă veți trezi că așa de presați de timp că nu veți avea niciun moment de pierdut în a vă face temele. Poate face, cel mai adesea așa se întâmplă, diferența dintre scump și prost sau bine și la preț decent. Dacă cauți un instalator sanitar în București, acest sfat ți se potrivește mânușă. De ce? Pentru că sunt 5000 de firme pe instalații în zona București - Ilfov și nu toate sunt serioase sau competente.

Al doilea. Nu cereți ieftin și nu vă mulțumiți cu materiale, piese de schimb sau corpuri sanitare de calitate îndoielnică ori inferioară.  Nu știm cum să insistăm mai mult asupra acestui sfat. Dacă alegi produse premium durata de viață poate fi și de 10 ori mai lungă. Nicio exagerare.  Știm că niciodată nu există un moment bun pentru aceste cheltuieli neprevăzute dar complicațiile apărute din cauza calității accesoriile le vedem zi de zi și știm ce se întâmplă peste câteva luni sau ani.

Venti Expert Instal te asigură că respectând aceste trei sfaturi simple vei avea întotdeauna parte de servicii mai bune pe zona de instalații sanitare / termice.

În final, ultimul sfat, întodeauna, dar întodeauana, înainte ca instalatorii să plece verificați bine, cu atenție și răbdare, dacă toate lucrurile par să funcționeze în regulă. Știm că nu vă pricepeți dar dacă analizați doar 2-3 minute ceea ce instalatorii au reparat vă asigurăm că reduceți riscul unei complicații cu până la 80%. Chiar dacă au experiență și cu atât mai important dacă nu au, instalatorii sunt și ei oameni și mai greșesc. Mai uită piese, mai omit să strângă un șurub, să verifice și să testeze o țeavă etc..

Salvează numărul de telefon al instalatorilor Venti Expert Instal pentru orice fel de intervenții viitoare și profită de reducerea de 10%. Menționați după efectuarea reparației de unde aveți această reducere și site-ul unde ați văzut promoția.